Tuorein sisältö

Osallistu QNAPin juhlakilpailuun ja voita oma verkkolevypalvelin!

Toimitus

02.04.2024 klo 10.00 | Luettu: 1507 kertaa | Teksti: Toimitus

QNAP täyttää vuosia
Voittaja on arvottu ja häneen ollaan pian yhteyksissä - onnittelut "tommitheevil"!


Verkkotallennuslaitteisiin erikoistunut QNAP täyttää vuosia ja tarjoaa 20-vuotisen tallennustaipaleensa kunniaksi yhdelle voittajalle QNAP TS-262-verkkolevypalvelimen.

Lisätietoa siitä löytyy täältä, mutta laitteessa on vallan riittävästi ominaisuuksia kotitarpeisiin: 2.5 Gigabit Ethernet -portti, 4K HDMI 2.0 -ulostulo esimerkiksi valvontakameratarkoituksiin, kaksi M.2 2280 PCIe -laajennuspaikkaa, kaksi USB 3.2 Gen2 -porttia sekä 2 x 2.5" tai 3.5 " SATA 6Gb/s, 3Gb/s HDD tai SSD (Hot-swap) -kiintolevypaikkaa. Lisäksi Hybrid Backup Sync mahdollistaa varmuuskopioinnin moniin pilvipalveluihin ja tekoälyavusteinen kuvantunnistus auttaa lomakuvien löytymisessä kiintolevyjen syvyyksistä.

Vastaa alla olevaan kysymykseen 20.4. kello 22:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa.

QNAP viettää 20-vuotispäiviään ja monilla lukijoistakin on varmasti synttärimuistoja. Onko sinulla kuitenkin joku muisto, josta ei ole jäänyt mitään todisteita talteen? Palkinto arvotaan tarinan lähettäneiden kesken.


Kaikki kilpailua koskevat kysymykset, kommentit ja valitukset tulee osoittaa kisan järjestäjälle (V2.fi). Palkinnon toimittaa voittajalle QNAP:n PR-edustaja. Alasin Median työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua. Voittajat arvotaan random.org-palvelun avustuksella. Yhteystietoja käytetään vain voittajien ilmoittamiseen ja tavoittamiseen.



V2.fi | Toimitus
< V2.fi pelasi: Call o... V2.fi osallistui: ID... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova