Tuorein sisältö

Manhunt 2 voitokkaana oikeudessa

11.12.2007 klo 11.02 | Luettu: 5453 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Rockstar on voittanut kanteensa Ison-Britannian elokuvatarkastamoa British Board of Film Classificationia vastaan. Aiemmin BBFC kieltäytyi antamasta minkäänlaista ikärajaluokitusta Rockstarin psykopaattipeli Manhunt 2:lle. Oikeuden mukaan maassa on kaupan jo vastaavaan väkivallan tasoon yltäviä pelejä, kuten ensimmäinen Manhunt ja The Suffering. BBFC:n edustaja ilmoitti aiemmin, että väkivaltapelien sallittavuudelle on vedettävä raja ja rajaksi asetettiin juuri Manhunt 2.

Kiistelty peli on jo Yhdysvalloissa myynnissä oleva sensuroitu versio, eikä suinkaan alkuperäinen ja leikkaamaton peli. Päätös pakottaa BBFC:n antamaan pelille luokituksen, jonka jälkeen Manhunt 2 pääsee lopulta Ison-Britannian kauppoihin.

Lähde: GameSpot

V2.fi | Matti Lintula
< Muotoaan muuttava pr... WWE:n vapaapainipeli... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jonezi

Rekisteröitynyt 23.04.2007

11.12.2007 klo 16.07

Kukkahattutädit saivat neniinsä
lainaa
Warkkis

Rekisteröitynyt 25.10.2007

12.12.2007 klo 22.07

En oikein jaksa ymmärtää tätä vouhotusta väkivaltapelien ympärillä. Uskon että ihmisillä on sen verran järkeä päässä etteivät lähde tappamaan ketään pelattuaan esim. Manhuntia. Mielestäni ihmisten tulisi saada ostaa pelejä ja yms. mediaa miten haluaa ilman typeriä rajotteita jotka on asetettu yhden hullun murhaajan takia jonka väitetään saaneen vaikutteita peleistä. Ja jos kerran pelien myyntiä rajoitetaan niin samantien kieltoon kaikki elokuvat ja tv-sarjatkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova