Tuorein sisältö

Sensible palasi Xbox Arcadeen

22.12.2007 klo 00.30 | Luettu: 9731 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Sensible World of Soccer on nyt päässyt ongelmistaan (ilmeisesti Arcadeen oli lipsahtanut väärä versio pelistä) ja on taas ladattavissa halukkaille retrofutaajille.

Alkuperäinen uutinen:

Sensible Soccer vedettiin pois Live Arcadesta

Kauan Xbox Live Arcadeen odotettu Amiga-klassikko Sensible World of Soccer saapui palveluun ladattavaksi tänään ja joutui saman tien hyllytetyksi. Syynä myynnistä pois vetämiseen on vakava ohjelmointivirhe, joka kirjaa pelaajan ulos Xbox Livestä pelin käynnistyksen yhteydessä, eikä anna pelaajan kirjautua takaisin sisään ilman pelistä poistumista.

PÄIVITYS
Microsoft tutkii ongelmaa ja lupaa korjauksen tulevan mahdollisimman pian. Kaikkia jotka ehtivät ladata pelin jo itselleen, pyydetään poistamaan nykyinen versio Xbox 360:n kiintolevyltä. Kun korjattu versio julkaistaan, sen voi ladata itselleen uudelleen ilman lisämaksuja.

Lähde: Joystiq

V2.fi | Matti Lintula
< Televisiossa puidaan... Emergency Mayhemissa... >

Keskustelut (8 viestiä)

crom

Rekisteröitynyt 11.10.2007

19.12.2007 klo 16.33

No perhana. Eikö niillä muka ole liveen testiympäristöä vai mikä siellä mättää. Taas oikein taattua mikkisoftalaatua, kumma kun ei ensimmäisiltä pelaajilta tippunu pää ja kasvanu tomaatteja sormien tilalle. Varmaan niinkin kävis, jos mikkisofta tekis geenimuunneltua ruokaa. Vaikka kai se vika jotenkin taas lykätään Codemastersin harteille, vaikka livehän tuossa kusee taas. Unohtaneet varmaan dokumentoida mikkisoftalla jonku tärkeän jutun. Sitten Codemastersilla "se uusi tyyppi" koodannu just ton live osuuden ja ei kukaan ollu huomannu sanoa sille just tuosta dokumentoimattomasta ominaisuudesta. Peli takas ja heti!
lainaa
affe

19.12.2007 klo 16.48

tuo kuva tuo mieleen muistoja ;)
lainaa
Kimitri

Rekisteröitynyt 22.04.2007

19.12.2007 klo 17.02

crom kirjoitti:
Vaikka kai se vika jotenkin taas lykätään Codemastersin harteille, vaikka livehän tuossa kusee taas.


Liven kuseminen ei kylläkään taitaisi ilmentyä noin. Joku vain on unohtanut lukea API-dokkareita. Ja koskas se Live muuten on kussut, jos se tässä "kusee taas"?
lainaa
HamasakiMan

19.12.2007 klo 18.50

mä jo ehdin huolestua että eikö enää tule koko peliä
lainaa
BlindFinn

22.12.2007 klo 10.18

Hieno kuva.. harmillisen monta kertaa nähty. Kumma juttu, että tuokin nostaa hymyn näin myöhemmin huulille. Pitäiskö kaivaa kone naftaliinista ja starwars (Amigan on edelleen SE versio) muksuille Jouluksi pyörimään. Use the Forse Luke!
lainaa
a_Sniper

23.12.2007 klo 01.12

Hitto vie o vaikeampi ku amigalla aikanaan.. Mut mulla bugittaa kyl pahasti ku koitan pelata kausi moodilla suomen liigoja.. oiskoha kolmanne vai neljänne ottelu jälkee ei anna enää aloittaa peliä heh sit vaa uusiks kaikki.. toki tuol huomioidaa se jos pelaaja o loukkaantunu pitää se vaihtaa pois kokoonpanosta mutta silti eipä vaa mulla ainakaa vaikka vaihtais jokaikisen pelaajan nii lähe käyntii heh ja harmi ku ei voi pelata ite tekemällään joukkueel mitään noit maailmancuppeja tai sit en vaa oo huomannu heh
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

23.12.2007 klo 20.10

On kyllä tuhottoman vaikea tuo SWOS. Ensimmäiset 10 ottelua meni ilman että olisin saanut aikaiseksi ainoatakaan maalia.

a_Sniper: Katsoithan myös, että kun vaihdat loukkaantuneen pelaajan pois kentältä, niin laitat tilalle samaa paikkaa pelaavan jannun. Muuten ei pääse pelaamaan.
lainaa
a_Sniper

23.12.2007 klo 22.43

Zeroic:

Tuota muistaisin et sai noit pelaajia laittaa iha mille paikalle tahansa pelaamaan, mut jos oot myyny kaikki puolustusvaihtopelaajat kausi jäis sit siihe? Todellaki tuntuu et toi on paljo vaikeampi pelata :p Kyl mää pari ottelua oon jo jopa voittanu, mut seki ku ei oman joukkueen pelaajien tasojakaa oikee voi säädellä sun muuta ja kausimoodis et nää ees pelaajien tähtijä vaan näkyy pelkät raha summat heh
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova