Tuorein sisältö

Nintendon Tomodachi Life -esittelyvideo on takuulla päivän hämmentävin

12.04.2014 klo 17.00 | Luettu: 4379 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Nintendo on viime vuosina ottanut yrityksensä keulahenkilöt voimakkaasti osaksi markkinointiaan. Nintendon toimitusjohtaja Satoru Iwata, pelisuunnittelija Shigeru Miyamoto ja Nintendo of American Reggie Fils-Aime ovat antaneet peliyhtiölle lähestyttävät kasvot Nintendo Direct -videolähetysten kautta.

Nintendo on myös ottanut hyvin vastaan pelaajayhteisön luomat meemit, ja käyttänyt niitä luodessaan keulahenkilöilleen eräänlaisen elämää suuremman persoonan. Tulevan Tomodachi Life 3DS-pelin esittelyvideo on tästä oiva esimerkki.

Absurdilla huumorintajulla varustettu video on yhtä aikaa sekä oudoin että kiehtovin pelivideo pitkään aikaan. Ainakin allekirjoittaneen se vakuutti täysin, ja rahat menivät saman tien piparipurkkiin odottamaan pelin julkaisua.

Japanissa Tomodachi Collection -nimellä julkaistu peli on ollut kotimaassaan valtava menestys, mutta sen tuomista länteen pidettiin epävarmana pelin erittäin japanilaisen huumorintajun vuoksi. Nyt Nintendo on kuitenkin vahvistanut, että peli ilmestyy sekä Pohjois-Amerikassa että Euroopassa kesäkuun 6. päivä.

Pelimekaniikaltaan Tomodachi Life on sekoitus The Simsiä ja Animal Crossingia. Pelaaja luo haluamiaan virtuaalisia hahmoja pelimaailmaan, seuraa heidän elämäänsä ja osallistuu erilaisiin aktiviteetteihin.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Tiedemiehet tutkivat... Lauantai-illan Kevye... >

Keskustelut (3 viestiä)

shibataonkovempijätk

12.04.2014 klo 17.39 9 tykkää tästä

Eurooppa-versio:
https://www.youtube.com/watch?v=5lQIoUK4SLI
lainaa
Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

13.04.2014 klo 11.13 3 tykkää tästä

ALL HAIL THE VIRTUAL BOY!!!
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

13.04.2014 klo 22.37

Loistavaa markkinointia, mutta kyllä vähän surku tulee siitä että Nintendolta tulee nykyisin ulos tälläistä kamaa kunnon pelien sijasta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova