Tuorein sisältö

Pelintekijän epäiltiin suunnittelevan ydinsotaa - poliisit kutsuttiin

28.08.2014 klo 10.59 | Luettu: 6622 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotaku kertoo brittiläisen pelintekijä Henry Smithin eläneen hetken tulisilla hiilillä, koska hänen vuokraisäntänsä oli epäillyt miehen suunnittelevan ydinsotaa.

Smithin asunnon seinillä oli karttoja ja piirroksia, jotka liittyivät hänen työstämänsä pelin, Global Thermonuclear Warin tekemiseen. Niissä luki sanoja kuten "launch site", "explosion" ja "blast radius", joten rutiinitarkastuksella ollut vuokranantaja päätteli maailman olevan vaarassa.

"Ensin pelästyin suunnattomasti koko hässäkästä. Kun he kertoivat minulle kutsuneensa poliisit paskoin melkein housuuni. Juoksin kotiini selvittääkseni, onko poliisi ratsannut mestan. Oli todella pelottavaa ajatella, että jossain järjestelmässä on raportti siitä, että touhuan jotain epäilyttävää ydinaseiden kanssa. Kun tietää, miten poliisi suhtautuu terrorismiepäilyihin, pelkäsin mitä he tekisivät. Pelkäsin tosissani jonkin aikaa", kertoo Smith.

Tosiasiassa poliisit eivät reagoineet koko asiaan. Smith ei kuitenkaan ole näreissään vuokranantajalleen, vaikka myöntääkin heidän arvostelukykynsä pettäneen.

"Ei kukaan suunnittele mannertenvälistä ohjushyökkäystä Venäjältä Washingtoniin vuokratussa asunnossa Bristolin lähiössä. Eivätkä he ainakaan piirtäisi ohjusten lentoratoja vapaalla kädellä."


V2.fi | Manu Pärssinen
< Miyamoto: Nintendo k... Syyskuun Playstation... >

Keskustelut (4 viestiä)

Whatafuckisthis

28.08.2014 klo 13.06 7 tykkää tästä

Miten v*ttu voi olla noin tyhmiä ihmisiä`?? Siis ihan oikeasti? Kyllä olis taas vaihteeksi käyttöä Hitlerin kaasukammioille...
lainaa
Maik

28.08.2014 klo 13.44 25 tykkää tästä

Vakuuttavan näköisiä piirroksia kyllä. Kyllä noilla ohjeilla parit mannerten väliset ohjukset voisi ampua.
lainaa
asdfghj

28.08.2014 klo 14.14 4 tykkää tästä

DEFCON 2, jooko?
lainaa
pikkuarska

Rekisteröitynyt 20.03.2008

28.08.2014 klo 17.50 1 tykkää tästä

Shall we play a game? :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova