Tuorein sisältö

Hearthstonen laajennuksessa paksu pakka uusia kortteja

01.10.2014 klo 11.00 | Luettu: 5280 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Polygon on jutellut Hearthstonen tuotanto-ohjaaja Jason Chayen kanssa. Mies paljasti, mitä seuraavaan laajennukseen on tulossa, eikä se olekaan aivan vähän.

"Pistämme vähän asioita uusiksi seuraavassa päivityksessä, joka on ensimmäinen laajennuksemme. Siinä tulee olemaan paljon enemmän kortteja. Siis enemmän kuin sata. Siinä on keskeinen teema, joka sitoo kaiken yhteen ja tätä on siis seuraavaksi tiedossa", kertoi Chaye.

Chaye kertoi myös siitä, kuinka Blizzard haluaa rytmittää uuden sisällön lisäämisen oikein sekä kokeneille, että uusille Hearthstonen pelaajille.

"Haluamme kiinnittää huomiota siihen, miltä se tuntuu koko pelaajajoukon kannalta. Onko se oikea määrä lisäsisältöä, liian vähän vai liian paljon? Se on hyvä lähtökohta."

Lisätietoja laajennuksesta luvataan hyvin pian.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Tetris-elokuva on ee... Microsoftia, Valvea ... >

Keskustelut (3 viestiä)

StefantheUnicorn

01.10.2014 klo 16.53

Itse heartstonea pelaavana nautin tästä tiedosta paljon. Viimme laajennuksen (Naxaramas) jäi tosin paskan maku suuhun siinä mielessä että jos halusit mennä kaikki nax bossit, jouduit siitä maksaa joku 25 euroa!

Joo ymmärrän että peli on freetoplay mutta tuskin Blizzardin kaltainen yhtiö kuolisi jos sisällöstä oltaisiin tehty ilmainen. Tuli vähän mieleen Reaper of souls joka oli omasta mielestä NIIN ylihinnoiteltu että huhuh. yksi uusi classi ja tunniksi lisää tarinaa niin 40e?
lainaa
127868568979

01.10.2014 klo 17.07

StefantheUnicorn kirjoitti:
Tuli vähän mieleen Reaper of souls joka oli omasta mielestä NIIN ylihinnoiteltu että huhuh. yksi uusi classi ja tunniksi lisää tarinaa niin 40e?


Kuinka monessa AAA luokan pelissä riittää kymmeniksi tai sadoiksi tunneiksi pelattavaa?
lainaa
Aquq

Rekisteröitynyt 05.06.2010

01.10.2014 klo 17.17 6 tykkää tästä

StefantheUnicorn kirjoitti:
Itse heartstonea pelaavana nautin tästä tiedosta paljon. Viimme laajennuksen (Naxaramas) jäi tosin paskan maku suuhun siinä mielessä että jos halusit mennä kaikki nax bossit, jouduit siitä maksaa joku 25 euroa!

Huono trolli mutta tartun jokatapauksessa.

Tuleva päivitys tulee olemaan ensimmäinen laajennus (expansion), Curse of Naxxramas oli single player adventure. Henkilökohtaisesti nautin uusista pelimoodeista ja rahaa tuli käytettyä 0 euroa, sillä kaiken sai auki ingame valuutalla.

Alempaa en viitsi edes kommentoida
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova