Tuorein sisältö

Iltaan ilmaista pelattavaa: Meowgical Tower, bernband, Red Hot Overdrive...

18.10.2014 klo 19.00 | Luettu: 4026 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö

Aina silloin tällöin on hyvä pysähtyä katsomaan, mitä kaupallisen pelinkehityksen ulkopuolella tapahtuu. Yhden miehen indie-tiimeillä tai huterilla online-kollaboraatioilla ei useimmiten ole takanaan rahoitusta, mutta intohimoa ja kokeilunhalua löytyy siitäkin edestä. Mikä parasta, edelleen löytyy myös kehittäjiä jotka julkaisevat pelejään ilmaiseksi.


GB Jam 3:a varten kehitetty Meowgical Tower on loistava paluu vanhan Gameboyn sielunmaisemiin, erityisesti käsikonsolille kehitettyihin Zelda-peleihin. Lyhyen seikkailun kruunaa mainio chiptune-soundtrack.

Gameboy-retroilun ystävien kannattaa tsekata myös muut GBJam 3:een osallistuneet pelit.



bernband jatkaa totaalisen hämmentävien kävelyseikkailujen perinnettä. Tällä kertaa haahuillaan muukalaisten asuttaman tornikaupungin maisemissa. Sekä pelin visuaalinen ilme että musiikki on tietoisen lo-fi.



Red Hot Overdrive tuo kaikuja edesmenneistä Outrun-kaahailupeleistä. Mikä pelistä tekee erikoisen on se, että se on kehitetty Adventure Game Studiolla, joka on ohjelmointiympäristö hiirivetoisten seikkailupelien tekemiseen.

Jos enempi Outrun-fiilistely kiehtoo, kannattaa myös lukaista Mikon pelisarjaa käsittelevä kirjoitus parin viikon takaa.

Koska ilmaisjulkaisut ja modiuutiset menevät usein uutistutkan ohitse, onko lukijoilla lisättävää tuoreisiin freeware- tai modijulkaisuihin? Kerro asiasta kommenteissa.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Kulttiseikkailu Gabr... Lauantai-illan Kevyi... >

Keskustelut (1 viestiä)

jiub

18.10.2014 klo 21.31 1 tykkää tästä

Morrowind Rebirth päivittyi viime viikolla... http://www.moddb.com/mods/morrowind-rebirth
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova