Tuorein sisältö

Outlast säikyttää jälleen: kehittäjä kertoo jatko-osan olevan työn alla

26.10.2014 klo 19.00 | Luettu: 7348 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Kauhuun keskittyvä uutissivusto Bloody Disgusting on haastatellut indie-kauhuseikkailu Outlastin ja sen Whistleblower-lisäosan kehittäjiä. Philippe Morrin, toinen Red Barrels -studion perustajajäsenistä, vastasi kysymykseen tulevista projekteista seuraavasti:

Outlastin Xbox One -version jälkeen otimme aikaa tarkastellaksemme tilannettamme. Totesimme pian, että meissä on mehuja vielä ainakin toisen kauhupelin tekemiseen.

Joten kyllä, työskentelemme parhaillaan Outlast 2:n parissa.

Kyseessä on selviytymiskauhupeli, joka sijoittuu samaan universumiin kuin Outlast, mutta se kertoo eri hahmoista eri tapahtumapaikoissa. Saatamme palata Mount Massiven mielisairaalaan vielä jonain päivänä, mutta tällä hetkellä meillä on uusia ideoita ja teemoja joita haluamme tutkia. Uskomme, että meillä on kehitteillä jotain erityislaatuista.

Koko haastattelun voit lukea tästä linkistä.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Lauantai-illan Kevyi... Far Cry 4:n saavutuk... >

Keskustelut (4 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

26.10.2014 klo 22.54 4 tykkää tästä

Outlast oli kyllä hyvä kauhupeli. Toivottavasti jatko-osa on vähintäänkin yhtä hyvä.
lainaa
dasdsadsadsa

27.10.2014 klo 11.02

Oli kyllä sen verran surkeeta paskaa se ensimmäinen että jatko-osaan ei tarvitse koskea. Jännitys loppui pelissä siihen kun ensimmäinen outo kaljupää "hirviö" hyökkäsi kimppuun. Jos viholliset näyttävät tuolta niin miten peli voi olla jännittävä?
lainaa
uliuli

27.10.2014 klo 12.04

Säikyttämistä se koko peli oli, ei siinä mitään muuta kauhua ollutkaan...
lainaa
M454

27.10.2014 klo 12.53

Jaa´a kauhu on kuollut. Nykyään vaikka kuin markkinoidaan kauhupelinä jotain, niin melko varmasti kyseessä on pitemminkin säikyttely peli. Mutta tälle säikyttelylle ei ole mitään luokittelua peleissä, niin käytetään termiä horror game eli kauhu peli.

Olisi se toisaalta jännä jos peleissä alettaisiin käyttämään Jumpscare game termiä, joka siis lukisi siellä takakannessa.
Itse tosin tykkäsin Outlastista, sen verran paniikkia kuitenkin jotkut kohtaukset aiheuttivat.

Tämäkin paniikki/säikyttely kyllä riippuu miten pelaa, mihin aikaan, kenen kanssa, kuka pelaa ja onko äänet isolla. Itse jos saan sen olotilan kohdilleen, että kans koen olevani se hahmo jolla pelaan (saan siis immersion luotua) niin kyllä sitä paljon herkemmin säikkyy kun on "mukana" pelissä.

Jos vain suorittaa peliä eikä eläydy, niin ei oikeastaan mikään "kauhu" peli ole pelottava.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova