Tuorein sisältö

Homeworld Remastered ilmestyy keskiviikkona, odotellessa uutta traileria

22.02.2015 klo 11.30 | Luettu: 3436 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Gearboxin napattua itselleen Homeworldin oikeudet edesmenneen THQ:n pakkohuutokaupasta, olivat pelisarjan fanit jakautuneita mielipiteissään. Osa ei nähnyt Gearboxia oikeana pelitalona jatkamaan pelisarjaa, kun taas toiset ottivat ilolla vastaan tiedon siitä, että pelit tullaan remasteroimaan ja julkaisemaan nykypäivän vaatimusten mukaisena pakettina.

THQ:n konkurssista alkaa olla lähemmäksi kaksi vuotta aikaa, ja myös Homeworld-pelien päivitetyt versiot koputtelevat ovea. Homeworld Remastered Collection ilmestyy keskiviikkona 25.2. ja sisältää HD-remasteroitujen versioiden lisäksi molemmat alkuperäiset Homeworld-pelit, joten puristien toiveet ovat myös toteutuneet.


V2.fi | Mats Kyyrö
< Lauantai-illan Kevyi... Siis täh? Pelaaja ra... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kartussi

22.02.2015 klo 15.49 1 tykkää tästä

Valitettavasti paras osa, eli Cataclysm jäi remasteroinnin ulkopuolelle.
lainaa
Liimaletti

23.02.2015 klo 09.31

Kyllähän tuo hyvältä näyttää. Erityisesti piirtoetäisyys näyttää olevan selvästi pidemmälle ja ruudulle mahtuu paljon enemmän aluksia. Silti, hintapyyntö näille on mielestäni aika suolainen, varsinkin kun Cataclysm puuttuu kokonaan.

Noh, varmaan sitten arvosteluissa saadaan tietää mitä muita uudistuksia peliin grafiikoiden lisäksi on tehty. UI parannuksia voisin olettaa, mutta onko mitään mullistavaa, jää nähtäväksi. Voi olla, että se uudistuslista löytyy jostain, mutta odottelen mieluummin, että joku kertoo ne minulle enkä jaksa niitä alkaa etsimään mistään :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova