Tuorein sisältö

Mietoa väkivaltaa Lego Jurassic Parkin tuoreella trailerilla

17.05.2015 klo 17.00 | Luettu: 4444 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Lego-pelien määrä sen kuin kasvaa, ja viimeisempänä aluevaltauksena on tänä vuonna jälleen jatkoa saava Jurassic Park -elokuvasarja.'

Lego Jurassic Park ilmestyy kesäkuun 12. päivä Playstation 3:lle ja 4:lle, Xbox Onelle ja 360:lle, Wii U:lle, 3DS:lle, Playstation Vitalle, PC:lle ja valituille taskulaskimille. Tarinan on määrä kattaa kaikki neljä Jurassic Park -elokuvaa.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Microsoft lupaa kaik... Dying Lightin seuraa... >

Keskustelut (3 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

18.05.2015 klo 08.39 2 tykkää tästä

En oikein ymmärrä Lego-pelien viehätystä.

Hehkutusten jälkeen yritin tyttöystäväni kanssa co-opilla pelata Star Wars original trilogya, mutta kamera oli ankea, liikkuminen ankeaa, kaiken pilkkominen palasiksi yksitoikkoista ja hyödyttömän tuntuista, vaikeustasoa ei millään tasolla ja muutenkin kokolailla outo fiilis, kun hiekkamaaston keskellä pyörii muutama legoukko. Kokeilin vielä erikseen Indiana Jonesia, siinä tuo kontrasti legojen ja ei-legojen välillä oli vielä suurempi.

Ylipäätään sen superhelpon toiminnan painottaminen tuntui todella oudolta. Ehkä Harry Potter olisi ollut lähempänä oikeaa valintaa, koska painottaa kuulemma enemmän puzzleihin, mutta näin vänkyrällä ohjauksella ei se olisi yhtään hauskempi kokemus. Pelivideoiden perusteellakin se on yhä sitä samaa hakkaa kaikki palasiksi, ihan vaan koska.
lainaa
jdpfsfspij

18.05.2015 klo 09.03

se on lastenpeli, ja toisaalta kuten todettu co-opina menee lähes kaikki paska koska pääasia on ihan muu kuin se peli

toki vanhan ajan spyroihin, crasheihin, raymaneihin, megamaneihin, marioihin, jopa hämis ja muihin supersankaripeleihin vertaaminen saa legon kyllä näyttämään aivan nollalta. mutta ei nykyään ole saatavilla oikeastaan mitään lapsille

ja onhan legolla kova markkinapanostus menossa tv-sarjoineen kaikkineen. nää kaikki pelitkin on ihan samasta muotista niin todennäköisesti tuotantokustannukset on parinkympin luokkaa jolloin pikkumyynnitkin tekee pelin kannattavaksi
lainaa
Cubisti

18.05.2015 klo 13.17

Itse olen lapsieni kanssa joutunut tutustumaan jollain tasolla Lego peleihin, ja tässä pikatuomio:

Star Wars - Original Trilogy, tasapainoinen kokonaisuus, joskin kontrollit ja kamera jättävät parantamisen varaa.

Indiana Jones - Original Trilogy, epätasapainoinen kokonaisuus, jonka pelisuunnittelussa on selvästi kokeilun makua. Kontrollit ikävällä tavalla epäreilut ja epäloogiset.

Harry Potter 1-4 - Tunnelmaltaan loistava, tarkalleen hiottu kokonaisuus joka on ottanut oppia aiempien osien virheistä. Pidän edelleen parhaimpana Lego pelinä.

Harry Potter 5-7 - Paisunut kunnianhimoisemmaksi edelliseen verrattuna. Punainen lanka edelleen tallella, yrittää hieman liikaa.

Lego Lord of the Rings - Paisuu kuin pullataikina Kuninkaan paluuta kohden. Aina ei selvää mitä sekamelskassa pitää tehdä. Selvästi heikompi suoritus pelinä kuin Harry Potterit vaikka tuotantoarvot ovat enemmän kuin kohdillaan

Lego Hobitti - Selvästi heikompi suoritus kuin edelliset. Ei vetänyt ollenkaan mukanaan

Lego Marvel Super Heroes - Toimivuus hyvä, eeppisyys kohdallaan, loistavaa settiä supersankareiden kanssa. Tästä mallia muillekin supersankaripeleille. Esiteini viihtyi kympillä tämän parissa. Selvästi paremman luokan suoritus muutaman heikomman jälkeen.

Lego-peleistä tiedetään mitä saadaan. Jurassic Park on siinä ja siinä, mutta tuleva Infinity -klooni voi olla taas parempaa laatua. Ilmeisesti sama kuin Call of Dutyn kanssa: joka toinen peli on onnistunut ja joka toinen ei.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova