Tuorein sisältö

Mad Catzin talouskatsaus pian - pomot lähtivät lätkimään (päivitetty)

09.02.2016 klo 17.05 | Luettu: 6237 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Päivitys: IGN raportoi, että Rock Band ei myynyt niin reilusti kuin ennustettiin, mutta firmalla meni silti hyvin mm. Amerikan markkinoilla. Siitä huolimatta 37% Mad Catzin työntekijöistä uhkaa potkut.

Alkuperäinen uutinen (9.2.2016 klo 17:05):

Peliohjain- ja tarvikevalmistaja Mad Catz loikkasi reilummin pelimaailmaan, kun se toimi Rock Band 4:n julkaisijana, promoottorina, jakelijana ja soitinten valmistajana. Ilmeisesti homma ei mennyt aivan putkeen, sillä Eurogamer kertoo ison palasen firman johtoportaasta lähteneen juuri ennen Mad Catzin talouskatsauksen julkistamista.

Lähtijöitä olivat toimitusjohtaja Darren Richardson, hallituksen puheenjohtaja Thomas Brown sekä vanhempi liiketoiminnan varajohtaja Whitney Peterson. Saapa nähdä, mitä illan madonluvut kertovat.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Amazon julkisti oman... Viisi minuuttia Far ... >

Keskustelut (4 viestiä)

Flopsis

09.02.2016 klo 17.27 5 tykkää tästä

Rotat jättävät uppoavan laivan.
lainaa
hisdfhfids

09.02.2016 klo 19.41

Taas menee yks klassinen firma. Joku EA tai Facebook tai Disney imaisee mitä on jäljellä ja se siitä
lainaa
sillai

09.02.2016 klo 19.57

Se on sitä kun pelaamisesta tuli mainstreamia ja viihdettä viihteen joukossa. Ei jäädä tuleen makaamaan silti. Varmasti viksu v2 kommentoia keksii täytettä tunteihinsa, ettei tarvitse tylsistyä kuolemaa odotellessa.
lainaa
kilpailuonjees

10.02.2016 klo 19.34

Oisivat vain jatkanu ja panostanu peliohjainten valmistukseen ja pistäny enemmän rahaa ohjainten laatuun niin niistä ois voinut tulla jotain isompaa. Se että ne meni mukaan julkaisijaksi jo puhkikuluneeseen peli-ideaan toivoen lisää ohjainmyyntiä oli aika heiko toivo. Madcatzin ohjaimet on aina ollut jotenkin secundalaatua. Vähän enemmän laatua suunnitteluun ja valmistukseen, mutta ei. Saapahan nähdä onko tätäkään firmaa enää vuoden päästä tämän jälkeen, tai ehkä sitten joku osaava ottaa ohjaat käsiin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova