Tuorein sisältö

Kiinnostaako supersankareiden muiluttaminen? Uudella Injustice 2 -videolla Wonder Woman ja Blue Beetle

23.07.2016 klo 17.00 | Luettu: 2847 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Supersankarien välisiin turpakäräjiin keskittyvä Injustice 2 esittelee tuoreella trailerillaan toimintaa, naiskauneutta sekä hitusen harvinaisempaa sarjishahmoa. Videon pääroolissa ovat Wonder Woman sekä Blue Beetle.

Vaikka Blue Beetle ei olekaan Suomessa kovin tunnettu sankari, on tällä pitkä sarjakuvahistoria. Charles Wojtkoskin luomus esiintyi ensimmäisen kerran jo vuonna 1939.

Puolijumalana tunnettu Ihmenainen puolestaan debytoi vuonna 1941. Supersankaritar saa ensi vuonna peliesiintymisen ohella oman leffan, jota tähdittää Batman v Superman: Dawn of Justicessakin nähty Gal Gadot.

NetherRealm Studiosin tuotos julkaistaan vuoden 2017 aikana PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Kyseessä on jatkoa vuonna 2013 ilmestyneelle Injustice: Gods Among Usille.

V2.fi | Markus Mesiä
< Amerikkalaismies kiu... South Parkin luojat ... >

Keskustelut (1 viestiä)

vdisogpi

23.07.2016 klo 17.41

No ei ainakaan näytä yhtä transulta

Tästä vois tulla ihan kivakin jos materiaalin määrä olis kaksinkertainen. Pikkuisen pelottaa että jotain Nightwingiä, Zatannaa ja Grundya on ehkä tiputettu pois. Samoin kenttälistaa olisi helppo venyttää eikä jättää yhtään alkuperäistä karttaa kokonaan pois. Ja tietty pelimoodeihin tagit ja ehkä jotain mielenkiintoisempaakin uudistusta. Pikkaisen paremmalla liikkuvuudella jokin beat'em up moodi olis todella jees. Kaksinaaman ja Zodin kätyrit ovat paljon mielenkiintoisempaa hakkaamisen kohdetta kuin Barakakloonit
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova