Tuorein sisältö

Visuaalinen novelli Steins;Gate saapuu syyskuussa

21.08.2016 klo 14.00 | Luettu: 4653 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Visuaalinen novelli Steins;Gate saapuu Steamiin syyskuun aikana. Asiasta kertoi AllGamesDeltan julkaisema lehdistötiedote.

Teos kertoo nuorien opiskelijoiden keksimästä keinosta, jolla voi muuttaa menneitä tapahtumia. Pelaaja voi valita kenen kanssa kommunikoi ja miten, mikä muuttaa tarinan suuntaa.


V2.fi | Markus Mesiä
< Syyskuun Games with ... Syksyllä kerättävät ... >

Keskustelut (4 viestiä)

aina

21.08.2016 klo 14.43 1 tykkää tästä

Novel ei ole suomeksi "novelli" vaan romaani, hassua kyllä.
lainaa
Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

21.08.2016 klo 15.12

"Pelailin"/lueskelin joskus 2011 tienoilla epävirallisella käännöksellä, sittemmin tuota on rantautunut melkoisen monelle alustalle ihan englanninkielisenäkin.

Loistava VN, mutta termiä paremmin tuntemattomille sanottakoon, että siinä missä jotkut kutsuvat joitain pelejä (esimerkkinä tossa kesäkuussa julkaistu Zero Time Dilemma) visual novelleiksi vähäisen gameplayn takia, ei tässä oikeastikaan ole sitä gameplayta. Pelaajana kontrolloit päähenkilön kännykkää; pääasiassa painat siis harvakseltaan saapuvista tekstiviesteistä löytyviä korostettuja sanoja tai lauseita jolloin päähenkilö antaa vastaa jotain sanaan liittyvää. Lähempänä Choose Your Own Adventure -kirjaa kuvilla ja musiikilla höystettynä kuin mitään mitä useimmat mieltäisivät peliksi.

Huomattavasti pienemmällä satsauksella pääsee katsomalla tästä tehdyn animen, joka seuraa yhteen VN:n loppuun johtavaa reittiä.
lainaa
binerfpcj

21.08.2016 klo 15.47 1 tykkää tästä

aina kirjoitti:
Novel ei ole suomeksi "novelli" vaan romaani, hassua kyllä.


Agricola oli idiootti.

Ihan samoin virolaiset pölli sanoja. Jollekulle tarjottiin viineriä leipomossa ja se kieltäytyi nähdessään nakin pöydällä ja sitten meni kotiin keksimään uuden kielen
lainaa
fafaafa

22.08.2016 klo 08.28

Czerwony kirjoitti:

Huomattavasti pienemmällä satsauksella pääsee katsomalla tästä tehdyn animen, joka seuraa yhteen VN:n loppuun johtavaa reittiä.


Voin myös suositella ks. animea. Todella hyvin kirjoitettu tarina.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova