Tuorein sisältö

Oculus Rift -kohu paisuu kuin pullataikina: kieltämisiä, syytteitä valehtelusta ja peruttuja pelejä

24.09.2016 klo 17.00 | Luettu: 8076 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Eilen uutisoimamme Oculus Rift -pomoa koskeva Nimble America -skandaali on saanut jatkoa sekä käänteitä.

Alkuperäinen tarina kertoi Palmer Luckeyn rahoittaneen Donald Trumpin presidenttiyttä edesajanutta sekä verkkoon ”paskapuhetta” (shitposting) luonutta Nimble America -järjestöä. Luckey kommentoi myöntämällä asian, mutta kiistää olevansa Trumpin kannattaja.


Samassa viestissä Luckey kiisti olevansa NimbleRichMan-nimimerkin takana. Daily Beast -median toimittaja Gideon Resnick otti kuitenkin asiakseen julkaista Twitterissä viestejään, jotka tyrmäävät Luckeyn kieltämisen.




Asian epäselvyys ei ole miellyttänyt ainakaan pelinkehittäjiä, kertoo Kotaku. Kohun jäljiltä ainakin SuperHyperCuben ilmestyminen Oculus Riftille on jo peruttu. Myös Edge of Nowhereä kehittävä Insomniac Games on ilmoittanut tyytymättömyyttään tilanteeseen.

Luckey on ehtinyt kaikesta huolimatta jo pahoitella tilannetta. Mies muistutti Facebook-viestissään, että hänen toimintansa ei edusta Oculuksen arvomaailmaa.

Jäämme odottamaan seuraavia käänteitä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Deus Ex: Mankind Div... Civilization VI sai ... >

Keskustelut (7 viestiä)

öhöh

24.09.2016 klo 17.36 24 tykkää tästä

Liekö jotenkin syntistä myöntää olevansa Trumpin kannattaja kerran kuitenkin about puolet kansasta muutenkin on Trumpin kannattajia. Vähän sama juttu täälläkin kun kukaan ei uskalla julkisesti myöntää että pakolaiset on perseestä mutta kumminkin ajattelee niin.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

24.09.2016 klo 18.08 13 tykkää tästä

No jo on taas jeesustelua.
lainaa
harambe

24.09.2016 klo 19.08 6 tykkää tästä

tää on jotain Nyt.fi-tier uutisoitia.
lainaa
Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

24.09.2016 klo 19.42 20 tykkää tästä

Taas tätä vasemmistolaista "valikoivaa demokratiaa". Hehkutetaan sananvapautta, oikeutta olla eri mieltä jne. mutta sitten kun vastakannalla olevat ihmiset käyttävät samoja oikeuksia niin alkaa noitavainot ja tällaiset "skandaalit" niin kuin uutinen tapausta kuvaa.

Ja ei, en ole Trumpin kannattaja, mutta ymmärrän kyllä täysin miksi hän on saavuttanut näin paljon suosiota. Terveet normaalit ihmiset eivät enää jaksa yhteiskuntaa missä kiihkofeministit jatkuvasti terrorisoivat ja ahdistelevat normaaleja ihmisiä, yhteiskuntaa missä joka helvetin asiasta loukkaannutaan, märistään itketään ja ryvetään säälissä universumin loppuun saakka, yhteiskuntaa missä vähemmistöt/etniset ryhmät hyväksikäyttävät default-uhri asetelmaa luodakseen uudenlaista rasismia ja väkivaltaa valtaväestöä kohtaan saaden selkätaputuksia julkiselta sektorilta ja merkittäviltä yksityisiltä tahoilta jotka pelkäävät rasistiksi-leimaantumista.

Nykymaailma on mennyt/menossa kohti tilannetta missä naiselle oven avaaminen on iljettävä sovinistinen loukkaus, missä se ettet lähde kadulle polttamaan autoja on rasismia ja tekee sinusta käytännössä KKK:n jäsenen jne.
Trump on tehnyt sen mitä moni haluaisi tehdä eli sanonut näille päin naamaa "Haistakaa vittu!" ja sekös vasta saa ihmiset puolelleen.

Jep jep kyllä kyllä...Trump on rasisti, kusipää, hullu, hirviö, 666 jne. aivan varmasti kaikkea mahdollista, mutta jos on 2 paskaa valintaa, mutta toisen kautta saa sentään jotain muutosta aikaan niin on aivan selvä että monet tekevät juuri sen valinnan.
Muokannut: Bladekill 24.09.2016 klo 19.43 lainaa
pnviripfpv

24.09.2016 klo 20.16 5 tykkää tästä

Vaikka en elänytkään 20-30 -luvuilla niin helppo kuvitella että just tämmöistä silloin oli. On kyse sitten jengistä 1 tai 2 niin molemmat heittävät bensaa liekkeihin ja tuntuu että oikein halutaan hakeutua konfliktiin. Karismaattinen kusipää laukoo loukkauksia ja samaan aikaan toinen hyssyttelee joka ikistä asiaa
lainaa
Jokari

24.09.2016 klo 23.48 3 tykkää tästä

Ketä tämmöiset uutiset oikeasti suomessa kiinnostaa? Hyvä vaan jos otti vähemmän huonon vaihtoehdon kahdesta surkeasta. Trump on monta huonoa asiaa,mutta ainakaan Trump ei ole sotahullu psykopaatti.
lainaa
hmm

25.09.2016 klo 22.30

Jokari kirjoitti:
Ketä tämmöiset uutiset oikeasti suomessa kiinnostaa? Hyvä vaan jos otti vähemmän huonon vaihtoehdon kahdesta surkeasta. Trump on monta huonoa asiaa,mutta ainakaan Trump ei ole sotahullu psykopaatti.


Trump mielestä ydinpommilla voisi siivota kaikki islamin maat ja kaikki muutkin uhkat. Tämäkö on sitä oikeaa ajattelua?

Kuulostaa hienolta että yhdellä isolla pommilla voisi yhden kokonaisen ongelman poistaa, mutta asia ei ole ihan niin yksinkertainen....
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova