Tuorein sisältö

Pelisydän kerää taas pelattavaa lastenklinikan potilaille

26.10.2016 klo 11.34 | Luettu: 2729 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Pelisydän-kampanja järjestetään nyt kolmatta kertaa. Sen tarkoituksena on tehdä lasten sairaalassaoloajasta mahdollisimman viihtyisää keräämällä raha- sekä pelilahjoituksia Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenklinikalle. Aiempina vuosina keräyksen kautta on saatu uudistettua yli 10 vuotta vanhoja laitteita uudempiin malleihin, ja erilaisia pelejä sekä elokuvia on kerätty satoja kappaleita.

Vuoden 2016 keräyksen tavoitteena on huoneiden varustelun lisäksi parantaa myös odotustilan viihtyvyyttä. Keräysaika on 25.10-20.11.2016. Keräyksellä halutaan aktivoida niin pelialan yrityksiä kuin yksityisiä lahjoittajia. Kuka tahansa voi lahjoittaa haluamansa summan helposti Kummien lahjoitussivun kautta.

Rahakeräyksen lisäksi kampanjan yhteydessä järjestetään myös pelikeräys. Lahjoitettavat pelit voi viedä useisiin Tampereen kirjastoista (pääkirjasto Metsoon, Hervannan kirjastoon, Lielahden kirjastoon, Koilliskeskukseen) tai Tampereen yliopistolle Oasikseen (Pinni B, 2krs). Pelilahjoituksia vastaanotetaan koko kampanjan ajan. Mieluiten otetaan vastaan Xbox 360-, PS3-, Wii- ja 3DS-pelejä. Kampanjan vapaaehtoiset auttavat sairaalaa saamaan laitteet käyttökuntoon ja ohjaavat tarvittaessa henkilökuntaa laitteiden käytössä. Näin hoitotyön resursseja ei kulu päivitysten ja pelien asentamiseen. Vapaaehtoiset käyvät myös lahjoitetut pelit läpi ja valikoivat näistä tarkoitukseen sopivat. Mahdolliset soveltumattomat pelit vaihdetaan muihin, sopivampiin peleihin tai lahjoitetaan muihin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Lisätietoa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< BeefJackin merijännä... Räiskyvät live-actio... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova