Tuorein sisältö

Kulttiklassikon paluu on tämän viikon ilmaispeli Epic Games Storessa

16.07.2022 klo 14.00 | Luettu: 1550 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tällä viikolla Epic Games Store jakaa vain yhden varsinaisen ilmaispelin mutta kyseessä onkin positiivisen vastaanoton saanut kulttiklassikon uusi tuleminen, eli vuonna 2017 ilmestynyt Wonder Boy: The Dragon's Trap.

Kyseessä on uusioversio Wonder Boy / Monster World -pelisarjan kolmannesta osasta Wonder Boy III: The Dragon's Trap, joka ilmestyi alun perin jo vuonna 1989 Segan Master System -konsolille ja uusioversiosta vastaa myöhemmin erinomaisen Streets of Rage 4 -pelin tehnyt pelinkehittäjä Lizardcube.

Kyseessä on varsin mainio tasoloikka, jonka uusioversio on tehty erityisellä huolella käsin piirretyillä grafiikoilla ja alkuperäisen pelin musiikin uudestaan orkesterille sovittamalla. Wonder Boy: The Dragon's Trap on saatavilla pelin Epic Games Store -sivulla heinäkuun 21. päivään kello 18.00 saakka.

Toista varsinaista peliä ei tällä viikolla Epic Games Storessa ole tarjolla mutta kiinnostuneet voivat napata itselleen Idle Champions of the Forgotten Realms -peliin ilmaiseksi Baeloth's Gladiators of the Black Pits Pack -nimisen paketin, joka pitää sisällään useita tuttuja D&D-sankareita ja muuta pelisälää ilmeisesti jopa 100 dollarin arvosta.

Idlauspelin ilmaissisältö on saatavissa myös 21. päivä heinäkuuta saakka ja sen voi lunastaa itselleen loggaamalla sisään Idle Champions of the Forgotten Realms -peliin Epic Games Storen kautta.

V2.fi | Mikko Seppänen
< MultiVersus-mätkintä... Sony löi Bungie kaup... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova