Tuorein sisältö

Huhujen mukaan neljä vuotta sitten julkistettu Perfect Dark -reboot on edelleen hintelä sekamelska

09.05.2024 klo 12.01 | Luettu: 705 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Journalisti Jeff Grubb osallistui Giant Bombin podcastiin ja kertoi sisäpiirin tietojaan Perfect Dark -pelin uusioinnista, joka julkistettiin The Game Awards -tilaisuudessa vuonna 2020.

Grubb on ennenkin kuullut, että Perfect Dark olisi vielä melko kolhossa vaiheessa, mutta uusien tietojen mukaan "se on todella heikossa tilassa, eikä kuulosta siltä että peliä olisi edistetty julkistuksen jälkeen".

Toinen sisäpiiriläinen, Alex Donaldson kertoo X-palvelussa: "Hah, minulla olisi hulluja tarinoita sen pelin kehittämisestä, mutta en aio julkaista niitä, koska kunnioitan tekijätiimiä, joka yrittää puskea kivenmurikkaa ylämäkeen."




V2.fi | Manu Pärssinen
< Dungeons & Dragons 5... Kehutun Hi-Fi Rushin... >

Keskustelut (3 viestiä)

gnowjfnqnfbejwj

09.05.2024 klo 14.22 1 tykkää tästä

mahtoiko phil oikeasti uskoa asiaan kun muutama vuosi sit oli kova rummutus miten paljon studioita hankittu ja miten paljon omia peleja tulee. mahtaako se awovedkaan jaada muuta kun conseptivideoksi olihan toi kolmekiiskympin perfect dark sellasta sontaa et kuka innostuu kun varmasti ollaan lahempana sita kuin nipaa
lainaa
make

09.05.2024 klo 14.59 3 tykkää tästä

Veikkaan, että tämäkin studio tulee saamaan kirveestä. Huhujen mukaan MS:n alkuviikon ilmoitukset olivat vasta alkusoittoa tulevaan verratuna.
lainaa
ChikinNugsy

09.05.2024 klo 15.56 3 tykkää tästä

Ihmettelin kyllä kovasti fanipoikien ilakointia, kun Microsoft hommasi itselleen useita studioita, koska kyllähän kaikki vähänkään viimevuosien peliteollisuuteen perhetynyt tiesi, että suurin osa näistä pienemmistä studioista tullaan todennäköisesti sulkemaan lähvuosina.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova