Tuorein sisältö

Ilosaarirock tiedottaa tulevan juhlakesän valmisteluista

17.12.2010 klo 08.46 | Luettu: 2100 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joensuun Ilosaarirock tiedottaa:

Ensi kesänä 40 vuotta täyttävän Ilosaarirockin valmistelu sujuu vauhdilla. Marraskuussa päättyneeseen ilmekilpailuun tuli jälleen kerran toinen toistaan mainioimpia ehdotuksia siitä, miltä 40 vuotias Ilosaarirock näyttää. Voittajatyö esitellään Sulon päivänä 13.2.2011 jolloin julkaistaan myös ensimmäiset varmistuneet Ilosaarirockin esiintyjät kesälle 2011.

Ilosaarirockin Ohjelmaryhmä on alkusyksystä lähtien käynyt läpi lukemattoman määrän koti- ja ulkomaisia esiintyjiä. Juhlavuoden Rokkiin luvataan äärimmäisen kovatasoinen kattaus huippuesiintyjiä. "Erityisesti ilahduttavat ne varmistuneet artistit, joita on vuosikausia yritetty saada esiintymään Joensuuhun".

Ohjelmaryhmä ottaa edelleen mielellään vastaan perusteltuja ehdotuksia siitä, mitä esiintyjiä juuri sinä haluaisit juhlavuoden Rokissa nähtävän. Esiintyjätoiveita voi esittää Rokin sivujen keskustelupalstalla.

Sulon päivän viikonloppu on tänä vuonna erityinen siitäkin syystä, että silloin Joensuussa kulttuurikeskus Karjalantalo ja siellä toimiva ravintola Kerubi avaa ovensa. Uutta paikkaa Kerubille jouduttiin etsimään kahdeksan vuoden ajan ja usko oli koetuksella useammin kuin kerran. Karjalantalon ja Kerubin avajaiset alkavat perjantaina 11.2. ja jatkuvat läpi koko viikonlopun. Kerubin keväälle on luvassa valtava määrä keikkoja ja muuta kulttuuritoimintaa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Slipknot julkisti to... Lisää venäjän kielel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova