Tuorein sisältö

Joulu myy jalometallien arvoisesti

09.12.2011 klo 00.20 | Luettu: 1626 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joulualbumit kelpaavat kiitettävästi pukinkonttiin. Antti Tuiskun tuore joululevy Minun jouluni 2 on ylittänyt kultarajan.

Antti Tuisku on uransa aikana julkaissut yhdeksän albumia. Niitä on myyty yhteensä yli 250 000 kappaletta. Antti Tuiskun kiertue jatkuu aina 22. joulukuuta saakka. Päätöskonsertti on Helsingin Savoyssa, joka on ennakkoon loppuunmyyty. Konsertissa vierailevana artistina nähdään Kaija Koo. Konsertin jälkeen Antti jää keikka- ja levytystauolle.

Kanadalaisen Michael Bublén lokakuun lopussa julkaistun Christmas-albumin myyntimäärät ovat ylittäneet platinalevyrajan, yli 20 000 kappaletta Suomessa. Maailmanlaajuisesti levy on myynyt viidessä viikossa jo yli viisi miljoonaa kappaletta ja se nouseekin vuoden myydyimpien albumeiden joukkoon.

Albumi komeilee parhaillaan listaykkösenä Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Irlannissa ja Uudessa-Seelannissa. Iso-Britanniassa, Itävallassa ja Norjassa levy on albumilistan kakkosena ja kolmospaikkaa se pitää Saksassa, Tanskassa ja Italiassa. Suomessa levy nousi viime viikolla kolmanneksi, ollen albumilistan korkein ulkomainen levy.

Suomeen Michael Bublé saapuu 20. huhtikuuta, jolloin hän konsertoi Hartwall Areenalla. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Amerikan psyko kuvat... Negative ja Battle B... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova