Tuorein sisältö

Viisas vaihtaa Tuskan liput ennakkoon ranteeseen

18.06.2012 klo 21.35 | Luettu: 1892 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuska lähestyy, oletko valmis!

Kolmen päivän lipun ostaneille järjestetään jälleen rannekkeiden ennakkovaihtomahdollisuuden Tuskaa edeltävällä viikolla.

Huom! Ainoastaan kolmen päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin, muilla lipputyypeillä vain kerran festivaalipäivässä alueelle sisään. Kaikki festivaalin liput luetaan elektronisesti portilla, kuten myös ennakkovaihdonkin yhteydessä.

Kolmen päivän lippu tulee vaihtaa rannekkeeseen henkilökohtaisesti: Tarkoittaen, että irtonaisia rannekkeita ei luovuteta kenellekään, vaan ne kiinnitetään vaihtotilanteessa suoraan lipunhaltijan ranteeseen, jotta ne tulevat kiinnitetyiksi oikein ja mahdollisilta väärinkäytöksiltä vältytään.

Tuska-rannekkeiden ennakkovaihtopiste sijaitsee Tiketin Helsingin Kampin myymälässä, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4 - 6, 00100 Helsinki.
Rannekkeiden ennakkovaihtoajat:

ke 27.6. klo 12 - 19 välillä
to 28.6. klo 12 - 19 välillä

Lisäksi rannekkeita voi vaihtaa myös festivaalin yleisöportilla (Parrukatu 2-4) alkaen pe 29.6. klo 11 eli tuntia ennen festivaalin porttien avautumista.

Ennakkoon rannekkeen vaihtaneille on perjantaina oma kaistansa sisään festivaalialueelle eli vaihtaessasi rannekkeesi ennakkoon, pääset myös nopeammin alueelle sisään.

Myös 6:n hengen Tus-Kaveri -kimppalipun ostaneiden tulee vaihtaa rannekkeensa samalla kertaa yhdessä. Mikäli tämä ei onnistu ennakkovaihtoajankohtina, voitte vaihtaa Tus-Kaveri -kimppalipun rannekkeisiin tapahtuman yleisöportin lipunmyyntipisteellä.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa on tärkeää, että kaikilla Tus-Kaverilippulaisilla on tiedossaan oman kimppalippunsa lippukoodi, sillä tuolla koodilla löytyvät lipun tiedot myyntijärjestelmästä.

Tuska-festivaali järjestetään Suvilahdessa 29.6 - 1.7.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< LOL ei vienyt Lumiki... Punkki on punkkia Pu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova