Tuorein sisältö

Viikonloppuna edessä Tuskaa, oletko valmis

27.06.2012 klo 07.00 | Luettu: 1567 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen suurin metallifestivaali, viidettätoista kertaa järjestettävä Tuska-festivaali juhlitaan ensi viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa. Kesän väkevimmän, Megadethin, Sabatonin ja Ministryn tähdittämän metallikattauksen lisäksi voi Suvilahdessa viihdyttää itseään monelaisella oheistoiminnalla. Myös alueen palveluiden parantamiseen on kiinnitetty huomiota.

Perinteiseen tapaan EMP järjestää suurta suosiota nauttineet nimmarisessiot. Tarkat aikataulut ilmoitetaan EMP:n ja Tuskan sivuilla heti niiden vahvistuttua.

Tuska kerää jälleen VIP-vierailtaan kymmenen euron lahjoituksen, joka menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Toinen tämän vuoden hyväntekeväisyyskohteista on Amnestyn "Joku Raja" -kampanja.

Toinen kohde on edesmenneen Finntroll-kitaristi Teemu Raimorannan muistolle perustettu Teemu Raimorannan rahasto, joka toimii itsenäisesti Elävän musiikin säätiö ELMU rs:n alaisuudessa. Sen johtokunta jakaa joka syksy Somnium-stipendin yhdelle tai useammalle ansioituneelle suomalaiselle heavy- tai rock-muusikolle, -yhtyeelle tai -toimijalle.

Radio Rock tekee Tuskasta live-lähetystä kaikkina festivaalipäivinä studiorekastaan.

Tuskan lipunmyynti on nyt käynnissä Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa.
Ennakkolipunhinnat: 3pv 115e, 2pv 90e, 1pv 65e (+ mahd. toimituskulut).

Myös festivaalialueen alueen portilta saa lippuja: 3pv 130e, 2pv 100e, 1pv 75e.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkkiläinen death m... Viikonloppuna festar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova