Tuorein sisältö

Frank Darabont lypsää Stephen Kingiä jatkossakin

17.11.2007 klo 01.58 | Luettu: 1824 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Mist
Kolminkertainen Oscar-ehdokas Frank Darabont tunnetaan Stephen King -filmatisoinneistaan Avain Pakoon ja Vihreä Maili. Ohjaajan kolmas elokuvaversio kirjailijaikonin työstä, The Mist, on toistaiseksi saanut ristiriitaisia arvosteluja: osa valtavirran kriitikoista on pitänyt näkemästään, osa puhuu b-luokan kauhupätkästä.

Darabont ei aio jättää Kingiä rauhaan, vaan tietää jo mihin tarinaan tarttuu seuraavaksi, omien sanojensa mukaan lähivuosien aikana. The Long Walk on vuonna 1979 julkaistu tarina, jota Darabont kuvaa "yhdeksi Kingin oudoimmista ja provosoivimmista". Tarina sijoittuu vaihtoehtoiseen Amerikkaan, jossa 100 satunnaista teiniä valitaan joka vuosi kävelemään Mainesta itärannikolle. Jokaisen kilpailijan on käveltävä vähintään 4 mailia tunnissa. Viimeinen pystyssä pysyvä saa palkinnoksi mitä vain ikinä keksii, kun häviäjät taasen tapetaan.

Darabontin näkemys on, että konsepti on häijy, muttei nykyisellään elokuvamainen: studioille on hankala myydä elokuvaa, joka kertoo kävelevistä ja puhuvista nuorista. Darabont suunnittelee korostavansa loputonta pakkoa liikkua ja aikoo kertoa tarinan rosoisen kaunistelemattomasti, kuten The Mistin. Darabont selventää, ettei hänen näkemyksensä vaadi suurta budjettia.

Lähde: MTV Movies Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Traileri hampaista n... Jackie Chan ja Jet L... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova