Tuorein sisältö

Stallone höpäjää The Expendables 3 -ideoistaan

20.11.2012 klo 19.45 | Luettu: 2493 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sylvester Stallone on puhunut The Expendables 3:sta samaan tyyliin kuin hän on viime vuosina puhunut monista muistakin elokuvistaan: hän tahtoo muuttaa kaavaa rajulla tavalla. Muuttaako hän kaavaa oikeasti? Se ei välttämättä ole todennäköistä, mutta täytyy muistaa, että neljännessä Rockyssa on robotti ja Rambot 1 ja 2 edustavat eri lajityyppejä.

Stallonen mukaan Expendables-ryhmän jäseniä on retuutettu tarpeeksi. Äijät ovat saaneet tarpeekseen. Uusia naamoja on palkattava, mutta oikeanlaisia äijiä ei enää ole olemassa. Ehkä Stallone seikkailee jatkossa viiden teknologiaa käyttävän nuoren sotilaan kanssa?

Tai ehkä Stallonen hahmolla on vaimo, jota näyttelee Sigourney Weaver. Kun he eroavat, Weaverin komentoon jää sellaisia naisia kuin Michelle Rodriguez ja Gina Carano.

Jotakin tällaista tulee tapahtumaan, Stallone väittää: nörttejä tai naisia.

Stallonen puheissa huomionarvoista on ainakin se, että hän käyttää naispuolisista Expendables-jäsenistä nimeä Expendabelles. Viime kuussa kerrottiin, että The Expendables -tuottaja Avi Lerner suunnittelee elokuvaa nimeltä Expendabelles (uutinen).

Lähde: Bleeding Cool

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pari juttua Diesel-l... Tommi Korpelalla on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova