Tuorein sisältö

Norjalaista black metal -muusikkoa epäillään joukkotuhon suunnittelusta

17.07.2013 klo 04.37 | Luettu: 5059 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Norjalainen black metal -muusikko Varg Vikernes on jälleen poliisien huomion kohteena. Vikernesia epäillään joukkomurhan suunnittelusta.

Burzum-yhtyeestä tunnettu Varg Vikernes on aikoinaan istunut tuomion Mayhem-yhtyeen kitaristin murhasta ja neljästä kirkonpoltosta.

Ranskassa vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa asuva Vikernes napattiin poliisin kuulusteltavaksi kotoaan Salon-la Tourista. Vikernesin tiluksilta etsittiin myös aseita.

Ranskalaisten mediatietojen mukaan Vikernesin vaimo on paikallisen ampumaseuran jäsen ja tämä on hiljattain hankkinut neljä uutta asetta.

Vikernesin suuntaan raskauttavana seikkana katsotaan erityisesti kytkös norjalaiseen massamurhaajaan Anders Behring Breivikiin. Breivik on kuulemma lähettänyt Vikernesille manifestinsa. Viranomaisilla oli tiedossaan myös muita epäilyksiä herättäviä seikkoja.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näin jatkokoulutat l... Johnny Depp kelpaa v... >

Keskustelut (5 viestiä)

römpsä

17.07.2013 klo 04.48 2 tykkää tästä

Norjaliset mielivaltailevat ja kiusaavat ihmisiä anderssin takii.
lainaa
hohhoijaa

17.07.2013 klo 04.58 3 tykkää tästä

kuulostaa aika mielivaltaiselta pidätykseltä. Kerran tuomittu niin olet leimattu sitten kaikesta mahdollisesta vaikka mitään et tekisi. Ja mikä ihmeen joukkotuhon saa tehtyä perus puhkupyssyillä? Joukkotuho tarvitsee tietääkseni vähän erilaisempia keinoja kuin vain perus aseet

Tuommoisia nuo patongin purijat ovat
lainaa
MattiA

17.07.2013 klo 05.05 1 tykkää tästä

No olipas viihde uutinen.
Norjassa ovat paranoideja kaikkeen tähän asiaan jotenkin liittyvään ja ei tarvitse kuin joku muu liittää asioita yhteen ovat norjalaiset viranomaiset paranoideja näiden liitettyjen asioiden suhteen. Niin kävi jo esim. ufo-juttujen siellä.
lainaa
pirunmusiikki

17.07.2013 klo 14.21 4 tykkää tästä

Black Metal kieltoon
lainaa
Lothaar

17.07.2013 klo 18.30

Pingiinimaskiset apinat osaa tehä vaikka pommin!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova