Tuorein sisältö

Loppuiko kännykän akku retkeillessä? Lataa se polttokennolla!

08.08.2013 klo 09.45 | Luettu: 3400 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen



Wired Gadgetlab esittelee laitetta, jota innokkaimmat retkeilijät ovat varmasti jo kaivanneetkin. Nykyaikaiset puhelimet syövät paljon virtaa, joten niiden akunkesto on varsin rajallinen. Mukana kannettavat akut taas ovat raskaita, eivätkä kestä kovinkaan monta päivää nekään.

Brunton Hydrogen Reactor tuottaa sähkövirtaa polttokennolla. Siihen asetetaan "vetypanos", joka riittää lataamaan älypuhelimen akun 5-6 kertaa. Panokset voi ladata uudelleen joko kotona erillisellä laitteella tai myymälässä.

Aivan ongelmatonta polttokennotekniikka ei vielä ole. Lentoyhtiöt suostuvat kuljettamaan vain kaksi vetypanosta matkustajaa kohti, eikä täyttölaitteisto ole kannettava saati kovin edullinen.

Laite on tulossa Yhdysvalloissa myyntiin lokakuussa. Itse aparaatti maksaa 150 dollaria, lisäpanokset 15 taalaa kappale. Panosten täyttölaitteisto on toistaiseksi varsin arvokas 250 dollarin hinnallaan, mutta Brunton on kehittämässä järjestelmää, jossa niitä voisi vaihtaa kaupoissa täysiin hieman Soda Stream -kapseleiden tapaan.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Olen vain ihminen - ... Leonardo DiCaprio ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova