Tuorein sisältö

Fast & Furious 7 saatetaan kuvata kokonaan uusiksi

04.12.2013 klo 19.15 | Luettu: 3443 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Fast & Furious 7 on tulossa, mutta kaikki yksityiskohdat ovat avoinna Paul Walkerin kuolemasta johtuen. Studio saattaa jopa hylätä kaiken tähän mennessä kuvatun materiaalin.

Yli puolet elokuvasta on filmattu, joten alusta aloittaminen olisi erikoinen ratkaisu. Se saattaa olla ainoa looginen ratkaisu, sillä monet Walkerin tärkeistä kohtauksista jäivät kuvaamatta. Sisäpiirilähteiden mukaan raha ei ole olennainen päätökseen vaikuttava tekijä, sillä elokuvat on vakuutettu avainhenkilöiden kuoleman varalta.

On mahdollista, että Walkerin hahmon tarpeelliset kohtaukset toteutetaan digitaalisten temppujen avulla, kuten on aiemminkin vastaavissa tilanteissa tehty. Tekijät yrittävät pohtia mikä on paras ratkaisu kokonaisuudelle. Sarjan kannalta ei välttämättä ole järkevää, että Walkerin viimeisiä kohtauksia yritetään käyttää vaikka väkisin.

Viime päivinä on ollut paljon puhetta siitä, miten kiusallista studiolle on se, että Walker kuoli nimenomaan auto-onnettomuudessa. Ihmiset reagoivat asioihin eri tavalla, joten studio pelkää jo sen olevan huonoa makua, jos autolla kaahaava Walker ajautuu vaarallisiin tilanteisiin esimerkiksi trailerissa.


Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hostel-mieheltä kert... Törkyisempi traileri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova