Tuorein sisältö

Seuraavat Spider-Manit ja Uncharted ajoitettu

23.07.2014 klo 20.45 | Luettu: 2432 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sony on selkeyttänyt Spider-Man-suunnitelmiaan.

Sarjan seuraava elokuva on Sinister Six. Sankari itse ei tähän tietoon elokuvassa esiinny, vaan valokeilassa ovat roistot. Elokuva on suoraa jatkoa The Amazing Spider-Man 2:lle, jossa esiteltiin tulevien konnien varusteita ja ehdittiin puhua tiimistäkin. Drew Goddard (The Cabin in the Woods) ohjaa. Ensi-ilta on 11. marraskuuta 2016.

The Amazing Spider-Man 3 valmistuu vasta vuonna 2018. Venom-elokuvasta ei puhuta tällä kertaa mitään, mutta sekin on tulossa.

Ennen näitä elokuvia koetaan Sonyn videopeliin Uncharted: Drake's Fortune perustuva seikkailuleffa Uncharted. Ensi-ilta on 10. kesäkuuta 2016. Seth Gordon (Kaameat pomot) ohjaa.

Unchartedin päivämäärä oli alunperin varattu seuraavalle Spider-Manille.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kapteeni Jack Sparro... Anthony Hopkins kome... >

Keskustelut (2 viestiä)

verkottaja

23.07.2014 klo 20.50 1 tykkää tästä

Sony kyllä pieksee Hämistä aika pahasti. Raimin omat oli aika kökköjä ja nämä uudet hieman parempia, mutta ei kyllä vieläkään sitä sarjakuvien superia Hämistä ole elokuviin saatu.

TASM2 oli täyteen ahdettu yritys saada jonkinlainen Hämähäkkielokuvauniversumi aikaan MCU:n tyyliin ja eihän siitä oikein mitään tullut. Sinister Six saa kyllä olla aikamoinen elokuva, jos meinaa sarjan pelastaa keskinkertaisuudelta... Jos se saa yhtä nihkeen tai nihkeämmän vastaanoton, kuin TASM2, niin MCU taitaa napata Hämiksen ja tehdä hahmolle oikeutta.

Unchadtedista en tiedä, koska en harrasta, mutta katsotaan...
lainaa
fjpssdjfsi

24.07.2014 klo 11.39 2 tykkää tästä

En kyllä ymmärrä miten Sinister Six voi toimia. Avengersin kaltainen kasvutarina jossa joukko narsistisia roistoja tappelevat keskenään kunnes lopulta ymmärtävät että yhteistyössä on voimaa? Vaikka hämis ei ole edes paikalla? Koko Sinister Sixhän kehitettiin koska hämis on liian vahva yksittäisille roistoille. Joten ilmeisesti tässä leffassa roistot pysyvät koko leffan ajan jossain pimeässä varastossa ja ovat kiltisti koska eivät herätä hämiksen huomiota

Periaatteessa kyllä ihan kiva idea nähdä Doc Ock ja Mysterio taistelemassa keskenään mutta taitaa jäädä Transformers-tason älyttömäksi mäiskeeksi jonka lopussa halaillaan ja nauretaan ilkeästi
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova