Tuorein sisältö

Robert Downey, Jr. ei sano ei Iron Man 4:lle

23.07.2014 klo 23.59 | Luettu: 4426 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Miksi luopua vyöstä, kun tuntuu siltä, ettei kukaan edes saa iskuja perille? Monet tuumivat näin juuri ennen tyrmäystä."

Siinä oli muutamia Robert Downey, Jr:n ajatuksia. Hän on parhaillaan kuvaamassa elokuvaa Avengers: Age of Ultron, jossa hän näyttelee Tony Starkia eli Iron Mania kuudetta kertaa. Hänellä on hauskaa. Kaikilla on hauskaa.

Palaako hän elokuvaan Iron Man 4? Downeyn mukaan asia riippuu Marvelista ja Disneystä. Hän vihjaa, että tarjouksen on oltava asiallinen, mutta tuumii, että asioista on helppoa olla yhtä mieltä, kun ne sujuvat hyvin.

Iron Man 3 oli viime vuoden toiseksi katsotuin elokuva ja Downey on viimeisen 12 kuukauden parhaiten palkattu miesnäyttelijä tuoreiden tietojen mukaan. Tämänhetkisen sopimuksen mukaan hän palaa ainoastaan elokuviin Avengers 2 ja 3.

Iron Man 4 tehdään ennemmin tai myöhemmin riippumatta Downeystä. Marvel-pomo on todennut, että jatkaahan James Bondkin.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rasismia, kaikki on ... Qstockissa ulkomaan ... >

Keskustelut (4 viestiä)

Änäri

24.07.2014 klo 05.53 1 tykkää tästä

Ei taida näytellä vielä kuudetta kertaa iron mania avenger: age of ultronissa.......
lainaa
jeaaah

24.07.2014 klo 07.10 3 tykkää tästä

Änäri kirjoitti:
Ei taida näytellä vielä kuudetta kertaa iron mania avenger: age of ultronissa.......


Kolme Iron Man -leffaa, avengers ja Hulkin lopputekstikohtaus. Tuolla laskutavalla kuudes. Varsinaisesti leffoissa isommassa roolissa laskettuna, taitaa kuudes olla Avengers 3.
lainaa
sfdiofsdioj

24.07.2014 klo 11.30 2 tykkää tästä

Tätä Marvel-sarjaa on ihan turha jatkaa ilman Downeytä. Bond nyt on muutenkin täysin aikaan ja paikkaan sitomaton. Jokainen leffa on omansa eikä jutussa edes yritä olla mitään yhtenäisyyttä. Tämän Marvel-sarjan suhteen puolestaan on valtava rummutus Avengers kolmosesta. Jos Downey ei ole siellä niin wubwub
lainaa
sjerb

24.07.2014 klo 21.55 1 tykkää tästä

Tottakai hän on valmis jatkamaan Iron Manin roolissa niin kauan kun siitä maksetaan hyvin.Herrahan taisi kuitata pelkästään Iron Man 3:sta 50 miljoonaa dollaria.

Iron Man 3 tosin oli aikamoista kuraa vaikka se tuottikin ihan kivasti rahaa Disneyn kanssaan.Elokuvan tekijät raiskasivat täydellisesti Mandarinin.Tämä versio Mandarinista ei ollut millään tavalla uskollinen sarjakuville tai millekkään muulle Iron Man alkuperäismateriaalille.

Toivottavasti Marvel ei toista kyseistä virhettä Iron Man 4 kohdalla.Meillä on jo Fox joka on taarpeeksi perseilyt näiden supersankari elokuvien kanssa.Marvelin ei tarvitse liittyä tuohon kerhoon.

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova