Tuorein sisältö

KISS-miesten välinen loanheitto jatkuu, nyt vuorossa Ace Frehley

30.07.2014 klo 10.00 | Luettu: 1995 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Guitar World magazinen haastattelussa ex-KISS-kitaristi Ace Frehley on tuulettanut kurkkuaan kunnolla.

Vaikka Frehley lupasi tulevan kirjansa olevan vähemmän negatiivinen ja katkera, mieheltä irtoaa kitkerää kommenttia entisistä bändikamuistaan.

Frehleylta kysyttiin, miksi Gene Simmons ja Paul Stanley tarttuvat julkisuudessa hänen kommentteihinsa niin nopeasti, Frehleyn vastaus on selkeä.

- Olisivatko he vain kärttyisiä.

- Vuosia sitten, kun olin pahasti sekaisin, Gene haukkui minua työkyvyttömäksi juopoksi ja nistiksi. Potki maassa makaavaa. Nyt he eivät voi enää tehdä niin joten Gene ja Paul joutuvat keksimään muita tapoja minun loukkaamiseksi. He väittivät minua juutalaisvastaiseksi, olen muka jokinlainen natsi. Seuraavaksi kuulun varmaan Klu Klux Klaniin. Minun nykyinen kumppanini on juutalainen! Olen elämäni aikana työskennellyt lukuisten juutalaisten kanssa. Miten ihmeessä he voivat väittää tuollaista. Totuus on etten halua olla negatiivinen.

- Paul on kuitenkin viime vuosina ollut pirun kärttyinen. Mikä vaivaa, etkö ole onnellinen? He ovat varmaan turhautuneita kun kirjoitetaan Acen olleen se oikea KISS-kitaristi. He toivovat minun alkavan jälleen ryyppäämään ja sortuvan katuojaan.

- On typerää solvata minua koska monet ihmiset (fanit) pitävät minusta. Hankit vain vihamiehiä haukkumalla Ace Frehleyta. Minä sanon aina suoraan, kuten asiat ovat. Gene on samanlainen. Hän istuu sinua vastapäätä ja lataa asiansa suoraan päin näköä. Paul on erilainen, hän ei sano suoraan vaan jälkikäteen "puukottaa selkään".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sex Pistols -pomon t... Jori Sjöroosin Magen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova