Tuorein sisältö

Tarantino tarinoi: länkkäri, sci-fiä, kokopitkä Kill Bill

30.07.2014 klo 17.55 | Luettu: 3914 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Quentin Tarantino osallistui Comic-Con-messuille, koska hänen elokuvansa Django Unchained nimihenkilö kohtaa Zorron sarjakuvassa. Miestä on tentattu myös elokuvasuunnitelmista.

Tarantino vahvistaa, että länkkäri The Hateful Eight on hänen seuraavansa. Hän uhkasi perua projektin, kun käsikirjoitus vuoti julkisuuteen, mutta on sittemmin rauhoittunut ja elokuvaa on pidetty enemmän tai vähemmän varmana asiana jo jonkin aikaa.

Tarantino ei ole aiemmin halunnut tehdä sci-fiä tai fantasiaa, mutta tällä hetkellä hänellä on mielessä sci-fi-idea. Idea on vasta "pavunverso", mutta sellaisilla on tapana kasvaa. Kyseessä ei ole avaruusalus-sci-fiä, vaan tarina sijoittuu maapallolle.

Kysyttäessä suostuisiko Tarantino tekemään jatkoa muiden töille, hän toteaa, että hän tahtoisi kertoa klassikkotarinan The Invasion of the Body Snatchers avaruushirviöiden näkökulmasta. Ehkeivät olennot olekaan pahoja, hän tuumii.

Kill Bill: The Whole Bloody Affair on yhä tulossa. Elokuva yhdistää Kill Billit yhdeksi elokuvaksi ja mahdollisesti lihottaa tarinaa. Tarantino kirjoitti aikanaan pitkän anime-kohtauksen, joka jäi tekemättä. Käsikirjoitus jäi japanilaiselle animaatiostudiolle, joka on omin luvin toteuttanut kohtauksen. Tarantino pitää siitä. The Whole Bloody Affair valmistuu todennäköisesti ensi vuonna ja saapuu myös muutamiin teattereihin.

Lähteet: The Guardian, Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Turtlesit hyppäävät ... Simpsonit vs. Family... >

Keskustelut (2 viestiä)

Turhatino

30.07.2014 klo 18.45 1 tykkää tästä

Tarantinon leffoissa kaikki muut ovat sankareita paitsi valkoiset heteromiehet.
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

30.07.2014 klo 19.12 2 tykkää tästä

Kuinka monta homosankaria Tarantinon lehvoissa sit on?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova