Tuorein sisältö

Von Hertzen Brothersin seuraava levy räjäyttää pankin?

20.08.2014 klo 09.53 | Luettu: 1904 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Von Hertzen Brothers julkaisee uuden albumin maaliskuussa. Levyn tuottaa maineikas Garth Richardson ja miksaa yhtä arvostettu Randy Staub.

"Working with the Von Hertzen Brothers is a dream come true. Besides being the coolest people on the planet, they are one of the hardest working bands I know . This will be a record that will be on everyone's iPod, phone and turntable. Turn it up loud and get ready to rock. They are going to tear it up", hehkuttaa tuottaja Richardson.

Richardson on aikaisemmin työstänyt mm. Rage Against The Machinen, Biffy Clyron, The Melvinsin, Mudwaynen, Nickelbackin ja Red Hot Chili Peppersin albumeita. Randy Staub on miksannut mm. Metallican Black –albumin, Alice in Chainsin, Michael Bubblen ja HIMin levyjä. Staub sai juuri Grammy-ehdokkuuden uudesta Alice In Chains-albumista.

Levyä äänitetään syyskuussa Richardsonin omistamalla The Farm Sound studiolla Vancouverissa Kanadassa.

Von Hertzen Brothersin levyyn satsataan isoilla panoksilla – tekotapa on uusi ja budjetti moninkertainen edellisiin albumeihin verrattuna.

- Me ollaan rakennettu kansainvälistä uraa kovalla työllä ja pieteetillä nyt viisi vuotta ja kollektiivinen fiilis on se, että nyt jos koskaan pitää laittaa korkeempaa vaihdetta silmään. Lähtökohtaisesti me haettiin levylle maailmanluokan tuottajaa, jonka todella uskoisimme tuovan jotain lisää tähän kuvioon. Garthin kanssa kemiat toimivat heti ja hänestä huokui vilpitön innostus uusia biisejämme kohtaan. On palkitsevaa jo itsessään päästä tekemään musaa legendaariseen studioon, mutta vielä hienompaa on se että saadaan tehdä uusi levy huipputiimin kanssa, toteaa Mikko von Hertzen.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uuden levyn julkaise... Melrose julkaisi uud... >

Keskustelut (1 viestiä)

HynnisenJorkki

21.08.2014 klo 11.41

Erinomaista! Potentiaalihaan näissä miehen jässiköissä on vaikka mihin. Nyt kun vähän onnea mukaan niin tämä voi olla seuraava suuri progebändi!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova