Tuorein sisältö

"Yhdellä" Guardians of the Galaxy -hahmolla on rooli Avengers 3:ssa

11.09.2014 klo 18.36 | Luettu: 5286 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tällä viikolla liikkuneiden väittämien mukaan elokuvasta Guardians of the Galaxy tutulla harmaalla lihaskimpulla Draxilla on merkittävä rooli elokuvassa Avengers 3.

Käytännössä kyse vaikuttaisi olevan siitä, että hahmon näyttelijä Dave Bautista neuvottelee parhaillaan Marvelin kanssa sopimuksen jatkosta. Draxin kaverit Star-Lord, Gamora, Rocket Raccoon ja Groot saattavat yhtälailla saada "merkittävät roolit" Avengers 3:sta. Porukka seikkailee ensin oman elokuvansa jatko-osassa kesällä 2017. Avengers 3:lla ei ole vielä ensi-iltapäivää.

Drax on tuumannut käyvänsä seuraavaksi Thanosin kimppuun. Thanos hyvin todennäköisesti on Avengers 3:n roisto.

Bautista haluaa jatkaa myös showpainin parissa, mutta hän ei ole täysin tyytyväinen sopimuskuvioihin ja elokuvaura on etusijalla.

Lähde: PW Mania

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Puuma Jennifer Lopez... Rammsteinin telakoin... >

Keskustelut (6 viestiä)

Änärium

11.09.2014 klo 21.44 1 tykkää tästä

Tämähän nyt oli oikeastaan selvä jo siinä vaiheessa kun thanos näkyi ensimmäisessä Avengersissa...
lainaa
iojdsfdijso

12.09.2014 klo 00.27 3 tykkää tästä

En vaan ymmärrä miten meinaavat saada 15+ supersankaria ruutuun niin että touhussa säilyy vielä joku järkikin
lainaa
Feigen_veli

12.09.2014 klo 15.54 3 tykkää tästä

iojdsfdijso kirjoitti:
En vaan ymmärrä miten meinaavat saada 15+ supersankaria ruutuun niin että touhussa säilyy vielä joku järkikin


Marvelilla asia siinä mielessä hyvin hallussa että kun se "Avenges 3: Thanos remix" viimein saapuu teattereihin on Avengers: Age of Ultron, Guardians 2, Cap 3, Ant-Man ja Dr.Strange-leffat jo nähty, ja täten hahmojen motiivit selvillä, ja suurin pohjustustyö tehtynä, voi Avengers 3 keskittyä vain olennaiseen. J a kuka tietää millä mallilla koko MCU on enään siinä vaiheessa kun elokuva saapuu markkinoille..ties vaikka suurin osa sankareista on kuollut ja kuopattu. ( a.k.a odottamassa uutta näyttelijää ja jatko-osaa)
lainaa
jipdfjpi

12.09.2014 klo 21.08 1 tykkää tästä

Niin onhan nämä Ultimate Alliance sarjiksetkin melkoista clusterfukkia. Enemmän taitaa painaa ne lukijoiden mielikuvat siitä miten upeaa on kun Hulkit, Daredevilit ja Ghost Riderit mättävät pahiksia samassa tarinassa
lainaa
Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

16.09.2014 klo 13.42

iojdsfdijso kirjoitti:
En vaan ymmärrä miten meinaavat saada 15+ supersankaria ruutuun niin että touhussa säilyy vielä joku järkikin


Eipä se määrä liene juuri X-Meniä suurempi ja hyvin tuokin pysyi kasassa. Avengersissa hahmoja on sarjaan hivutettu huomattavasti hitaammalla tahdilla, niin että vähänkään sivuosaa merkittävämmässä roolissa oleville hahmoille on tehty petauksia ja taustaturinointeja muutaman elokuvan verran.

Iron-Man ja The Incredible Hulk(Nortonin näyttelemä oli teknisesti ottaen kait sama Hulk kuin Ruffalon) tulivat -08. Muita SHIELDin jäseniä ei näytetty kuin pari hassua. Iron-Manissä Fury kävi hieman höpisemässä Avengers-aloitteesta lopputeksteissä. Hulkin tarina sidotaan samaan universumiin mid-credit-clipillä, missä Stark käy kertomassa että tiimiä kasataan parhaillaan.

Iron-Man 2 esittelee Agentti Coulsonin ja Mustan Lesken vuonna -10

Thor,2011, jota pohjustettiin Iron-Man 2:ssa, esittelee Thorin ja Lokin lisäksi paremmin Agentti Coulsonia, joka oli melko pienessä roolissa Iron-Man kakkosessa(kuten Thorissakin, mutta hahmoa syvennetään kuitenkin jonkin verran).

Samana vuonna ilmestyy vielä Kapteeni amerikka ja Avengersin jäsenet onkin pedattu. Koska syntytarina on muutaman vuosikymmenen muita aiemmin tapahtuva, liitetään tarina vasta aivan loppumetreillä SHIELDiin ja Avengerssiin.

Yhtä tai kahta uutta hahmoa kerrallaan per elokuva, ja Amerikkaa lukuunottamatta joitain pieniä sivurooleja muista elokuvista. Drax on nähty, Thanos on nähty useampaan otteeseen. QuickSilver ja Scarlet Witch on nähty. Hahmot eivät ole uusia(ts. Jonkinlainen peruskäsitys hahmoista/heidän motivaatioistaan on jo jokaisella elokuvia seuranneilla), ryhmä ei vieläkään lähesty X-Menien tasoista soppaa(missä moni hahmo oli käytössä kahdessa kohtauksessa kykyjensä takia ja sitten työnnetty taustalle).

I see no problem here.
lainaa
jpfjpi

16.09.2014 klo 18.26

Niinno luultavasti myös Avengers kolmosessa Downey, Evans ja Hemsworth vetävät showta. Fanit tulevat housuun jo pelkän Draxin näkemisestä "OOh epic fanservice" eli tosiaan se mielikuva galaksien laajuisesta sodasta vaikuttaa enemmän kuin itse toiminta ruudulla

X-men on kyllä varoittava esimerkki. Eka pyöri käytännössä Cyclopsin, Wolverinen, Stormin, Jean Greyn ja Roguen ympärillä ja homma vielä toimi. Kakkosessa Nightcrawlerit sun muut joukkoon ja aikalailla väitetään parhaaksi osaksi. Kolmonen menikin sitten viemäristä alas.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova