Tuorein sisältö

Ruisrock hakee osaavia käsiä

26.03.2015 klo 17.13 | Luettu: 1896 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Ruissalossa 3.–5. heinäkuuta juhlittava Ruisrock hakee festivaalille taiteilijoita, käsityöläisiä, ruokamyyjiä ja viihdyttäjiä avoimella haulla.

Festivaali haluaa tukea suomalaista työtä ja samalla toteuttaa yleisönsä toiveita alueohjelman suhteen aiempaakin paremmin. Toiveita ja ehdotuksia on kysytty myös suoraan yleisöltä. Lisäksi talkoolaisten haku on nyt käynnissä.

Tulevana kesänä Ruissalon festivaalialueelle on tarkoitus rakentaa myyntikojujen muodostama design-kylä, jossa suunnittelijat ja käsityöläiset voivat myydä omia, festivaalin henkeen sopivia luomuksiaan. Tavoitteena on tarjota Ruisrockin yleisölle uuden sukupolven ympäristöystävällisiä festivaalituotteita, jotka sopivat myös festivaalitunnelmaan ja -budjettiin. Suunnittelijat kojuihin valitaan avoimella haulla.

Ruisrock hakee myös taiteilijoita elävöittämään festivaalialuetta niin visuaalisella taiteella kuin performansseilla ja yleisöä osallistavalla ohjelmalla.

Myös ruokatarjontaan haetaan uusia tekijöitä. Ruisrock aikoo uudistaa myyntipaikkakonseptiaan tulevana kesänä. Haussa ovat mm. ruoka-, herkku- kuin tavaramyyjät.

Design-kylän haku täältä
Festivaalitaitelijoiden haku täältä
Myyntipaikkojen haku täältä
Talkoohaku täältä


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Qstock lisäsi nimiä... Jake Gyllenhaal ja A... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova