Tuorein sisältö

Lamb Of Godin vokalisti kommentoi bändin rumpalin Megadeth-komennusta

02.05.2015 klo 10.48 | Luettu: 1847 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metalliyhtye Lamb Of Godin vokalisti Randy Blythe on kommentoinut radiohaastattelussa (SiriusXM/Liquid Metal) bändin rumpalin tuurauskeikkaa Megadethin miehistössä. Chris Adler soittaa rumpuja Megadethin tulevalla albumilla mutta kiertueelle lähtee toinen mies.

Lamb Of Godin tyypit tuntuvat ymmärtävän hyvin Megadeth-pestin luonteen; vannoutuneena Megadeth-fanina tilaisuus on Adlerille "elämää suurempi" kokemus.

- Chris on suuri Megadeth-fani...tai siis todella suuri. Ilmeisesti Megadeth tarvitsi rumpalia ja Mustaine kysyi Adlerin kiinnostusta. Chris lähetti meille sähköpostin tyyliin 'morjens, muuten Mustaine tarvitsee rumpalia joten onhan homma ok. Pesti ei häiritse Lamb Of Godin toimintaa'. Meillä ei ollut mitään Megadeth-kuviota vastaan 'mene ihmeessä hetkeksi Mustainen porukkaan'.

Blythe toivoo ja uskoo Adlerin saavan hauskan kokemuksen. Mutta, Adlerin palatessa takaisin Lamb Of Godin rivistöön, Blythe haluaa kuulla muutaman "hyvän tarinan" ja sisäpiirijutun liityen Mustaineen ja Megadethiin.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kurt Cobainin arkist... Oasiksen paluu ammut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova