Tuorein sisältö

Gunnareiden Axl Rose iltalypsyllä?

07.02.2008 klo 08.54 | Luettu: 2993 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Guns N' Roses on raporttien mukaan saanut valmiiksi vuosia venyneen albuminsa Chinese Democracyn. Tammikuun puolessa välissä Axl Rosen manageri vakuutti kiekon valmistuneen jo ennen joulua. Mutta missä kiekko on?

The Pulse of Radion mukaan kiekko on valmis mutta Axl Rose neuvottelee vielä paremmasta sopimuksesta levy-yhtiön kanssa. Mies on varsinaisella viime hetken lypsyllä, rahaa pitäisi kilahtaa kirstuun reilummin.

Samaa yritti aikoinaan myös Radiohead. Kun levy-yhtiö ei suostunut vaatimuksiin, Radiohead laittoi albumin yleiseen jakoon. Onko sama edessä Gunnareiden osalta?

Rose on tiettävästi käyttänyt yli 13 miljoonaa dollaria Chinese Democracyn synnyttämiseen. Levy on ollut työn alla vuodesta 1994.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Heath Ledger kuoli l... Britney ulos sairaal... >

Keskustelut (2 viestiä)

Lare

07.02.2008 klo 16.53

Tän pitäisi myydä ihan tolkuttomat määrät maailmanlaajuisesti, että saataisiin edes omat takaisin.

Axlilla taitaa olla se ongelma - toisin kuin Radioheadilla - että hänellä on voimassa oleva sopimus levy-yhtiön kanssa, joten siitä voi olla erittäin vaikea irtaantua. Ja levy-yhtiöhän sitä rahaa tuon levyn tekoon on laittanut, eikä herra Rose itse.

Radioheadillahan ei ollut sopparia In Rainbowsin äänitysten aikaan ja oikeastaan tahallaan hinkusivat isoja rahoja EMI:ltä. EMI kun ei suostunut uuteen soppariin, niin he eivät voineet ainakaan väittää, että Radiohead ei olisi halunnut neuvotella heidän kanssaan.
lainaa
uimo

09.02.2008 klo 20.10

Liekkö diagnosoidulla maanisdepressiivisellä mieliala häiriöllä osuutta asiaan??

Mutta silti odotan innolla.....onhan edellisestä jo aikaa liian kauan
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova