Tuorein sisältö

Tony Iommi kommentoi Black Sabbathin levytyskuvioita

25.11.2015 klo 21.47 | Luettu: 3776 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Black Sabbathin kitaristi Tony Iommi on puhunut Q Magazinen haastattelussa intohimoistaan tuottaa maailmaan vielä yksi Black Sabbath -albumi.

Aikaisemmin on jo ehditty tiedottaa ettei levy sovi Black Sabbathin aikatauluihin. Levyn työstäminen olisi siirtänyt jäähyväiskiertueen alun hamaan tulevaisuuteen.

- Minulla on paljon riffejä tallessa ja materiaalia kirjoitettuna. Tapasimme Los Angelesissa mutta Ozzy ja Geezer eivät innostuneet albumin teosta. Varsinkin Geezer oli nihkeänä. Toisaalta edellinen levy meni listakärkeen, miten pistät siitä paremmaksi. Äänitimme edellistä levyä varten 16 biisiä (joista 11 on käytetty) joten saatamme vielä julkaista jotain. Jätänkö soittamisen? En. Vain kiertueet ovat ongelma. Haluaisin tehdä vielä jotain Sabbathin tyyppien kanssa. Mutta niin tai näin, aion tehdä jotain.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lost in Space -kierr... Ikärajaviranomaiset ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Pädi

25.11.2015 klo 22.00 3 tykkää tästä

Tony Martin kehiin, vielä kerran!
lainaa
Timberlake

25.11.2015 klo 22.57

Miksi turhaan jättää jäähyväisiä? Hommia kannattaa pyörittää niin kauan kuin eloa riittää, mitä sitä muutakaan oikeasti voi tehdä. Ei pelkkä istuskelu eläkkeelläkään ole kivaa. Levyä peliin Sabbathilta!
lainaa
Seppö

26.11.2015 klo 10.32 1 tykkää tästä

Pädi kirjoitti:
Tony Martin kehiin, vielä kerran!


Ja uusintajulkaisut lopuistakin Martinin aikaisista levyistä!!! Ainoastaan Enternal Idolia saa enää mistään....
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova