Tuorein sisältö

Nicolas Cagen sotaelokuva toimii esiosana Tappajahaille: traileri

06.05.2016 klo 22.30 | Luettu: 4498 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nicolas Cagen tähdittämä sotaelokuva USS Indianapolis: Men of Courage perustuu tositapahtumiin. USS Indianapolis oli yksi Yhdysvaltain nopeimmista laivoista toisen maailmansodan aikana. Lopulta japanilainen sukellusvene upotti aluksen ja jätti satoja miehiä aaltojen armoille. Useimmat menehtyivät seuraavina päivinä, sillä paikalle saapui haiparvi.

Ensi-ilta on tänä vuonna, mutta leffa ei luultavasti kovin moneen teatteriin saavu. Ohjauksesta vastaa Mario Van Peebles (New Jack City) ja mukana ovat myös Tom Sizemore (Pelastakaa sotamies Ryan), Thomas Jane (Deep Blue Sea) ja edesmenneen Paul Walkerin veli Cody Walker.


Tarina on tuttu elokuvien ystäville, sillä se löytyy monologin muodossa klassikosta Tappajahai. Monologi on niin iskevä, että 70-luvulla aiottiin tehdä virallinen esiosa Tappajahaille, joka kertoo Indianapoliksesta. Suunnitelma muuttui ja Tappajahai sai kasan toinen toistaan köykäisempiä jatko-osia.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Suomi... Saksalainen heavy-ve... >

Keskustelut (1 viestiä)

Huohhh

08.05.2016 klo 06.09

Onko nämä click bait -otsikot V2:n yleinen kanta vai vain Peltosen nokkelaa journalismia? Ei oikein nappaa tällänen keltaisen lehdistön touhu :/
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova