Tuorein sisältö

Rock And Roll Hall Of Fame ja hip hop, Slipknot-pomo kommentoi

21.05.2016 klo 09.42 | Luettu: 2799 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Slipknot/Stone Sour -pomo Corey Taylor on Loudwiren haastattelussa kommentoinut Gene Simmonsin puheita Rock And Roll Hall Of Famesta ja hip hopista, yhtyeistä kuten N.W.A. ja Run-D.M.C.

Simmons on kovaan ääneen ihmetellyt, miksi N.W.A. on Rock And Roll Hall Of Famessa - "he eivät ole bändi, he eivät edes soita kitaraa".

Taylor myöntää "vanhan liiton" miehenä ymmärtävänsä Simmonsin pointin. Mutta, samaan aikaan N.W.A.ja Run-D.M.C. ovat olleet merkittäviä vaikuttajia myös Taylorin musiikilliselle uralle.

Taylorin mukaan kyseiset hip hop -artistit olivat/ovat bändejä siinä kuin muutkin, vain hieman erilaisia.

Taylor ei niinkään kritisoi valintoja vaan niiden valintajärjestystä. Hänen mielestään esimerkiksi Cheap Trick ja Deep Purple olisivat ansainneet paikkansa jo vuosia sitten.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Keaton on si... Päivä pilalla: Bryan... >

Keskustelut (2 viestiä)

bdihfogi

21.05.2016 klo 14.41 2 tykkää tästä

Samoin iskelmä, klassinen, jazz jne ovat "hieman erilaisia bändejä, jotka ovat inspiroineet rokkareita ja metallisteja"

Löytyyhän urheilustakin sekä yleisiä "Sports hall of fameja" ja sitten tarkemmat hockey, football, golf hall of famet. Hiphopparien laittaminen rokkareiden hall of fameen on vähän sama kuin jos rullakiekkoilijat ja sählyäjät ujutettaisiin jääkiekon hall of fameen koska rullakiekkoilijoiden ja sählääjien ala on pieni

Suomessakin siitä on paljon puhuttu, mutta näkee tässä laajemminkin että yrittäjyyttä ei juuri enää ole. E-Sportskin halusi suoraan liittyä urheilu- ja olympialiittoihin vaikka alalla olisi hyvät edellytykset perustaa ihan oma kansainvälinen kilpailujärjestönsä. Videopelien parista löytyisi helposti satoja lajeja joilla täyttää sen kokonaiset pari viikkoa. Toisaalta jos on jo olemassa hyvät järjestelmät niin miksi luoda uutta, mutta sitten taas onhan meillä jo Prisma, Ikea, Rexona ja Remedy, miksi perustaa uusia firmoja?
lainaa
Bob

21.05.2016 klo 20.27

Kategorioita löytyy vaikka millä mitalla niin onhan se vähän hölmöä tuuppasta kaikki rock & rollin syliin.
Toisaalta taas koko hall of fame on suht turha, viikko tai pari uutisia uudesta lisäyksestä jonka jälkeen lähinnä turistit ottavat kuvia laatoista jee.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova