Tuorein sisältö

Lars Ulrich kukkoilee ylipäällikkönä studiossa, kulissien takainen video Metallican studiosessioista

23.08.2016 klo 11.33 | Luettu: 2217 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallica on julkaissut 9-minuuttisen "behind the scenes" -videon tulevan albuminsa "Hardwired...To Self-Destruct" ensimmäisen sinkun (Hardwired) äänityssessioista.

Uusi albumi ilmestyy 18.11.

Videolta käy hyvin ilmi rumpali Lars Ulrichin "ylipäällikön" otteet. Mies tarttuu pieniin yksityiskohtiin ja ajaa projektia eteenpäin. Ulrich ja James Hetfied näyttävät kuitenkin tulevan sujuvasti toimeen, vaikka studiossa ei voi olla montaa pomoa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kings Of Leon kiusoi... Päivä pilalla: Joker... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

23.08.2016 klo 15.12 7 tykkää tästä

Ei yhtään yllätä Larsin kukkoilu. Onhan Larsin nimipäivä suomen­ruotsalaisen kalenterin mukaan 10. elokuuta, Pyhän Laurentiuksen muistopäivänä. Ja Pyhä Laurentiushan toimi Roomassa kirkon diakonina. Rooma sijaitsee Italiassa, jonka suurin uskontokunta on katoliset. Katolisen kirkon usko rakentuu seitsemän sakramentin ympärille, joista ensimmäinen on kaste. Kaste on myös sääilmiö, josta syntyykin kuuraa mikäli lämpötila on pakkasen puolella. Kuura taas voi muodostaa monimutkaisia kuvioita, kuurankukkia. Kuurankukista lauloi aikoinaan Joel Hallikainen, joka soittaa kitaraa. Kitaraa soittaa myös Chuck Berry, tunnettu ankkakävelystään. Mikäs ankka on? Lintu. Ja sellainen on myös kukko.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova