Tuorein sisältö

Tampereen Klubi juhlii synttäreitään

24.08.2016 klo 10.19 | Luettu: 1378 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tampereen Tullikamarin Klubi eli kotoisasti Tampereen Klubi aloitti nykymuotoisen toimintansa loppukesällä 2001. Siitä eteenpäin Tampereen aktiivisimman live-ravintolan monipuolista tarjontaa on kehittänyt Tampereen Kulttuurikamari Oy.

Kuuman iltaelämän ja elävän musiikin lisäksi Tullikamarilla tapahtuu aamupäivästä eteenpäin. Klubi on arkipäivisin lounasravintola ja kahvila ja lauantaisin suosittu brunssipaikka. Pakkahuoneen puolella järjestetään runsaasti konsertteja ja muuta kulttuuriohjelmaa, kuten teatteria ja tanssitapahtumia, mutta myös monenlaisia myyntitapahtumia, yritystilaisuuksia ja kokouksia.

Mutta Klubista kaikki alkoi. Viikolla 38 eli 19.-25. syyskuuta ravintola juhlii työn merkeissä: luvassa on viikko monipuolista ohjelmaa, josta suurta osaa pääsee seuraamaan pelkän narikkamaksun hinnalla.

Juhlaviikon juhlavin ilta on perjantai 23. syyskuuta, kun Klubin lavalla nähdään sadannen keikkansa Suomessa tekevä puolalainen Paprika Korps sekä erikoiskokoonpano Pelle Miljoona & Avoimet Ovet, joka esittää materiaalia vuoden 1981 albumilta Rakkaudesta elämään.

Viisitoista vuotta on nykyisessä ravintolakulttuurissa pitkä aika. Klubin pärjääminen perustuu toimivaan live-musiikkikonseptiin, jota kehitetään ja maustetaan uusilla ideoilla jatkuvasti. Juhlaviikolla haluamme näyttää kasvomme mahdollisimman monipuolisina ja aitoina. Mukana on musiikkia house-rytmeistä kitarapoppiin ja punkista maamme kuumimpaan moderniin rockiin.

– Tiistain Landfill Harmonic -leffailta on meille erityisen tärkeä. Klubi haluaa olla “enemmän kuin rokkiluola”, järjestämme siksi erittäin mielellämme muutakin kuin musiikkiohjelmaa
, ohjelmapäällikkö Tero Viikari kertoo.

Poimintoja Tampereen Klubin juhlaviikon ohjelmasta:

ti 20.9.
Klubi ylpeänä esittää elokuvan (Pakkahuone, ei ikärajaa): klo 19 Brad Allgood, Graham Townsley - Landfill Harmonic (USA 2015), 0 e (nouda lippusi Klubilta ilmaiseksi alk. 5.9.2016)

pe 23.9.
Klubi 15 vuotta: klo 22 Paprika Korps (Pol), klo 21 Pelle Miljoona & Avoimet Ovet, 3 e

la 24.9.
klo 14-16 Lasten disko: dj:t Into & Tero, 3 e

klo 22-04 Hang The DJ!: dj:t Antti H & Sami, vj Visukisu, 3 e (ilmainen sisäänpääsy klo 22-23)

Pakkahuone (K18): klo 22 Vesala, (loppuunmyyty)

su 25.9.
k l u b i -klubi (klo 19-24): Antavat Kädet, Boiz Not Boys, Good Looking Society, Highschool Dropouts, Janne Laurila & Tuomas Luukkonen, Hojot, 2 e


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ysärifestari We Love... Päivä pilalla: totuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova