Tuorein sisältö

Saara Aalto finaaliin - miten bongata Saara huomenna Helsingissä, tässä Saaran ohjeet

05.12.2016 klo 00.07 | Luettu: 4332 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Saara Aalto on selvinnyt finaaliin Britannian X Factor -kisassa!

Saara selvisi jatkoon helposti yleisön äänien perusteella.

Samalla Saara on ilmoittanut saapuvansa pikaiselle visiitille Helsinkiin.

"Lennän huomenna Suomeen tekemään X Factorin virallisen "home coming"-reissun! Kaikki te jotka haluatte tulla moikkaamaan mua TERVETULOA! Yksi mahis on tulla vastaan lentokentälle tai Senaatintorille, missä esiinnyn myöhemmin illalla".

Eli ohessa Saaran antamat tarkemmat ohjeet - täällä voit bongata maanantaina Saara Aallon;

Huomio #SUOMI! Ensinnäkin mitä just tapahtui... Oon FINAALISSA ???? Toiseksi, apua... Lennän huomenna Suomeen tekemään X Factorin virallisen "home coming"-reissun! ???? Kaikki te jotka haluatte tulla moikkaamaan mua TERVETULOA! Yksi mahis on tulla vastaan lentokentälle tai Senaatintorille, missä esiinnyn myöhemmin illalla ???? Eli ma 5.12: Klo. 13.30 Helsinki-Vantaa –lentokentällä, T2 terminaalissa lähtevät lennot, tapaamispaikka merkattu terminaalissa ------ Klo. 19.00 - 19.30 Esiintyminen Senaatintorilla / Tuomiokirkon portailla ------ Tulossa niin hullu pikavisiitti, toivottavasti olette kaikki mukana! Näytetään kaikille X Factorin katsojille, miten Suomessa juhlitaan!! ????? Lupaan laulaa sydämeni kyllyydestä kiitokseksi teille kaikille ? + Huhun mukaan mun mukaan tulee myös meidän X Factorin ihana juontaja Dermot O'leary !! #saaraaalto #xfactor #suomi #finland #helsinki

Kuva, jonka Saara Aalto (@saaraaalto) julkaisi




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eput juhli pääkaupun... Raumanmeren Juhannus... >

Keskustelut (3 viestiä)

ertert

05.12.2016 klo 11.02 1 tykkää tästä

Tästäkin on tehty maailman tärkein juttu, kun Saara Aalto on edennyt X Factor ohjelmassa :D. Ei huhhuhh. Onhan se tietenkin hienoa että joku menestyy jne, mutta ei tässä kuitenkaan mistään presidenttikisasta tai vastaavasta ole kyse.
lainaa
Väinö666

05.12.2016 klo 12.30

Ammattilaulaja menestyy amatöörien kilpailussa. Torilla tavataan!
lainaa
vdphsigpijs

05.12.2016 klo 17.38

Saarahan tässä oli näköjään se todellinen Honey G. Tuottajat päättäneet että saadaan hyvä tarina kun pienestä Suomesta tulee stara joka kaikkia odotuksia vastoin vie potin. Nyt revitään ilo irti ihan juontajan kera.

Mahtaako olla Brexitistä vihaisia vihervassareita tuotantoportaassa. Haluavat nyt näpäyttää "jos pistätte rajat kiinni niin näitä ei enää tule meille"
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova