Tuorein sisältö

Megadethin päämies Dave Mustaine kommentoi Metallican uutta levyä

07.12.2016 klo 00.53 | Luettu: 4036 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadethin päämies Dave Mustaine on Teamrockin haastattelussa kommentoinut entisen bändinsä Metallican uutta albumia "Hardwired… To Self-Destruct".

"Olen aina arvostanut Metallican tyyppien lahjakkuutta. Jokaisella bändillä on vahvuutensa ja heikkoutensa. Mielestäni kyseessä on hyvä levy".

"Monet ovat valittaneet, miksi Kirk Hammett ja Rob Trujillo eivät ole kirjoittaneet uudelle levylle biisejä. Joskus se on vain väistämätöntä. Olisin kuullut mielelläni jotain kyseisiltä herroilta mutta joskus näin käy, studiosessioissa. Vain parhaat siivut pääsevät mukaan".

"Kun puhutaan tuotantoon liittyvistä seikoista, jokaisella on oma mielipiteensä. Toisen mielestä roskaa, toisen mielestä täyttä kultaa. Esimerkiksi, monet diggaavat Rick Rubinin tuotoksia, itse arvostan häntä suuresti ja bändien kuten The Cultin kanssa hänen tapansa toimia kuulostaa hyvältä. Kun hän työstää musiikkia metallibändin kanssa, homma ei välttämättä suju yhtä mallikkaasti. Hardwired kuulostaa ehdottomasti erilaiselta - verrattuna vaikkapa St Anger -levyyn. Mielestäni se kuulostaa ihan hyvältä. Heiltä kesti kahdeksan vuotta levyn työstämiseen joten on hienoa, että porukka tykkää".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Elizabeth Hurley heh... Turmion Kätilöt julk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova