Tuorein sisältö

The Rasmuksen uudelle albumille julkaisupäivä

05.05.2017 klo 14.57 | Luettu: 1393 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



The Rasmus julkaisee uuden albuminsa syyskuun 22. päivä. Dark Matters -nimisen levyn on tuottanut ruotsalainen tuottajatiimi The Family.

"Ajatus uusien biisien takana oli lähteä tekemään sellaista musiikkia, mitä itse haluaisimme kuunnella. Emme ole unohtaneet pohjoista melankoliaa, mutta sen lisäksi uusissa biiseissämme on kuultavissa monenlaisia vaikutteita. Dark Matters on kuin monenlaisten tunnelmien ja henkilökohtaisten tunteiden vuoristorata", summaa Lauri Ylönen tulevaa levyä.

Julkaistuaan viimeisimmän albuminsa ’The Rasmus’ vuonna 2012 bändi jäi hetkeksi tauolle. Yhtyeen solisti Lauri Ylönen muutti tuona aikana Los Angelesiin, joka heijastelee miehen sen jälkeen kirjoittamissa biiseissä. Uuden albumin biiseissä kuuluu myös Laurin ja yhtyeen kitaristin Pauli Rantasalmen tauon aikana läpikäymät erot.

Uuden albumin myötä yhtye on lähdössä myös pitkälle maailmankiertueelle. Kiertue alkaa Euroopasta marraskuussa 2017 ja vuonna 2018 on luvassa keikkoja ympäri maailmaa. Suomessa The Rasmus on mahdollista nähdä seuraavan kerran Raumanmeren Juhannuksessa lauantaina 24.6.

Albumin ensimmäisenä singlenä julkaistuun Paradise –kappaleeseen on kuvattu video, joka julkaistaan bändin YouTube –kanavalla vuorokauden vaihduttua sunnuntaiksi. Gustav Olssonin ohjaama video on kuvattu Etelä-Ruotsissa keväällä 2017.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Marvelin Inhumans- j... Hayao Miyazaki ei lo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova