Tuorein sisältö

Samu Haberin porukalta uusi levy

28.07.2017 klo 11.31 | Luettu: 2099 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Sunrise Avenue julkaisee uuden studioalbuminsa Heartbreak Century lokakuun 6. päivä. Albumin ensimmäinen singlebiisi on 18.8. julkaistava I Help You Hate Me.

Yhtyeen edellisen studioalbumin julkaisusta on vierähtänyt jo neljä vuotta.

"Halusin päästä pois Suomesta, pois bändin luota ja pois sen hetkisestä elämästäni. Nappasin kitaran mukaani ja matkustin itsekseni ympäri maailmaa kahden ja puolen vuoden ajan", toteaa Samu Haber albumin taustoista.

Uutta Heartbreak Century –albumia työstettiin lähes 12 kuukauden ajan Berliinissä, Helsingissä ja Tukholmassa. Tuottajina ovat toimineet (Jukka Immonen, Nicolas Rebscher ja Victor Thell.

"Biiseissä on ihan uusi fiilis. Vaikka mukana on akustisiakin soittimia, albumilla on urbaani tunnelma – biisien välissä voit melkein tuntea studion ohittaneiden raitiovaunujen tärähtelyn. Kappaleet käsittelevät sydänsurua, millä ei välttämättä ole tekemistä rakkauden kanssa. Meihin sattuu, kun olemme tyytymättömiä elämäämme. Ihmiset kiirehtivät elämänsä läpi etsien täydellistä partneria, täydellistä vartaloa, täydellistä työpaikkaa. Emme ole valmiita kompromisseihin, koska valinnan mahdollisuudet ovat rajattomat, mikä tekee meidät entistä kyltymättömimmiksi".

Uuden albumin julkaisun jälkeen Sunrise Avenue lähtee mittavalle Euroopan-kiertueelle. Suomessa bändi nähdään 11.10. Helsingin Tavastialla, 13.10. Tampereen Pakkahuoneella ja 14.10. Turun Gongissa. Liput Suomen-keikoille tulevat myyntiin 2.8.

Areenoihin ja isoihin festivaalilavoihin tottunut bändi palaa totuttua pienemmillä keikkapaikoilla. Pelkästään Saksassa yhtye myi edellisellä kiertueellaan 550 000 lippua - tällä kertaa Saksaan tulee myyntiin vain 4500 lippua.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Stone Sourin keikall... Päivän pila: Deadpoo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova