Tuorein sisältö

Gasellit feat. JVG - Mitä mä Malagas?

17.08.2018 klo 09.01 | Luettu: 2642 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Gasellit ja JVG yhdistävät voimansa tänään julkaistavalla kappaleella Mitä mä Malagas? Kappaleen ensiesitys kuultiin Ruisrockin rantalavalla heinäkuussa.

"Joskus biisit syntyy hetkessä ja joskus niiden teko vie kuukausia. Mitä mä Malagas? kuuluu ehdottomasti niihin, jotka syntyivät hetkessä. Kappaleen sanoituspuoli kävi sikäli helposti, että oltiin talvella käyty bändin kesken pitkä keskustelu siitä, että missä me asuttais, jos sais valita minkä tahansa paikan maailmassa. Käytiin läpi paratiisisaaret ja metropolit, mutta lopulta päädyttiin yksimielisesti siihen, että ei me haluttais muuttaa Suomesta ja Helsingistä mihinkään. Täällä asuu valtaosa ystävistä ja kavereista. Kadut on tuttuja ja tietää suunnilleen miten asiat toimii. Välillä voi käydä ihmettelemässä isoa maailmaa, mut kotiin on aina kiva palata."

JVG:n ja Gasellien ensimmäinen yhteiskappale Mist sä tuut julkaistiin vuonna 2014 ja Mist sä tuut part 2 vuonna 2015.

"Meillä oli myös pitkään ollut puhetta JVG:n poikien kanssa, että tehtäis taas joku yhteisbiisi. Me ollaan aiemmin vierailtu niiden Mist sä tuut -biiseillä, joten oli vähän niin kuin meidän vuoro kutsua ne meidän biisille".




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen festivaalikes... Tänään tv:ssä: Nicol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova