Tuorein sisältö

Onko tämä uuden Metallica-levyn kansi? - Metallica kiusaa faneja oudoilla viesteillä

10.06.2008 klo 10.45 | Luettu: 6986 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallica osaa myös markkinoinnin temput. Bändin syksyllä ilmestyvää levyä on mediat täynnä, yhtyeen lanseeraama Mission: Metallica-sivusto on kokonaan uuden levyn markkinointia. Nyt bändi on lisännyt kotisivujensa uutisosioon oudon kuvan, jossa on otsikkona vain kysymysmerkkejä - ei muuta infoa. Miten tämäkin pitäisi sitten ymmärtää...onko kuva uuden albumin kansikuva?

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Heinolassa jyrää ain... Spinefarm nappasi le... >

Keskustelut (6 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

10.06.2008 klo 12.10

Kuvan perusteella pojat on opetelleet matematiikan joukko-oppia. Kaiken tämän markkinoinnin jälkeen on aika vaikea uskoa että tuo olisi levyn kansi. Tuo on vähän kuin markkinoisi Ladaa Lamborghininä. Vaikka eihän se kansi tietenkään levyä tee...
lainaa
JORMA

10.06.2008 klo 13.51

Metallica ei ole metallia...
lainaa
Jugger

Rekisteröitynyt 17.04.2008

10.06.2008 klo 14.02

JORMA kirjoitti:
Metallica ei ole metallia...


Perustelut?
lainaa
zergbur

Rekisteröitynyt 07.08.2007

10.06.2008 klo 16.01

Jugger kirjoitti:
JORMA kirjoitti:
Metallica ei ole metallia...


Perustelut?


Mee kuuntelee Nothing else matters ja kato voitko sen jälkeen väittää metallicaa todelliseksi metallibändiksi. Ehkä se master of puppetsia metallica oli sitä metallia. Toivottavasti uusi levy on rässimpää kamaa.
lainaa
dragthewaters

10.06.2008 klo 17.05

Loistavaa, zergbur, loistavaa. Nothing else matters on tosiaan yksittäinen, hyvä kappale ja se on myöskin metallia. Ymmärtäisin argumenttisi jos kyseessä olisi edes uusin albumi kokonaisuutena, mutta ei, perustat mielipiteesi siihen että Metallica levytti balladin ysäreillä. Musiikkikin tosiaan kehittyy koko ajan, Metallicaakaan tuskin enää olisi jos jokainen levy olisi samaa kasarirässiä kuin Master of Puppets. Ymmärrän toki, että joittenkin mielestä useat yhtyeet olivat kasareilla paljon parempia kuin nykyään. Itse en ole koskaan Metallicasta erityisesti pitänyt, mutta silti kyseessä on eräs parhaimmista esimerkeistä musiikin kehittymisessä levy levyltä. En kuitenkaan ymmärrä ihmisten tyyliä tuomita koko bändiä yhden kappaleen perusteella.
lainaa
phrantic

18.06.2008 klo 00.20

Kiitos, dragthewaters. Vielä löytyy täysijärkisiä ja aikakausiin nähden puolueettomia kuuntelijoita. Tuntuu, että suurin osa Metallican kuuntelijoista on yhtä suurta massaa (zergbur suorastaan surullisen hyvänä esimerkkinä), joille yhtyeen 80-luvun tuotanto on parasta ja 90-luku kuraa - en ole vielä koskaan kuullut pätevää perustelua sille, miten eri aikakausien tuotannot olisivat tasollisesti heikkoja toisiinsa nähden. Sanoisin Metallican musiikin vain kehittyneen tasaisesti, enkä näe heidän muuttaneen mitään tietoisesti; vaikka Loadit ja ReLoadit eivät kokonaisuutena välttämättä vaikuta, ovat ne musiikillisesti jalokivet Metallican kruunussa.

Mitä tulee kansikuvaan, veikkaisin sen olevan vain pientä hämäystä. Ei olisi yllättävää Metallicalta - huumorimiehiä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova