Tuorein sisältö

Kauhajoen Nummirock siirtyy

23.04.2020 klo 09.47 | Luettu: 930 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nummirock 2020 siirtyy - Kauhajoella juhlitaan raskaan juhannuksen merkeissä vasta vuonna 2021.

"Vaikka jokavuotinen Nummirock -perinne on teille ja meille vuoden kirkkaimpia kohokohtia, raskain mielin joudumme ilmoittamaan, että tämän kesän Nummirock siirretään järjestettäväksi 23.-26.6.2021".

Tapahtumajärjestäjä pyrkii siirtämään ohjelman jo julkaistun kaltaisena ensi vuodelle. Todennäköistä tosin on, että joitakin muutoksia ohjelmaan on tulossa.

Nummirock 2020 festivaalille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille - lipunhaltijan ei tarvitse tehdä mitään.

Ennakkolippujen myynti jatkuu normaalisti siten, että neljän päivän festarilippua myydään tämän vuoden hinnalla, 135 eurolla (+ käsittelykulu) kesäkuun loppuun saakka.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Nummirock järjestetään seuraavan kerran 2021 Suomen hallitus on 22.4.2020 linjannut tiedotteessaan, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31. heinäkuuta saakka vallitsevan koronapandemian vuoksi. Nummirock toimii linjauksen mukaisesti, sillä festivaalivieraiden, bändien, henkilökunnan, talkoolaisten, toimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden terveys ja turvallisuus on nyt kaikkein tärkeintä. Vaikka jokavuotinen Nummirock -perinne on teille ja meille vuoden kirkkaimpia kohokohtia, raskain mielin joudumme ilmoittamaan, että tämän kesän Nummirock siirretään järjestettäväksi 23.-26.6.2021. "Olemme työstäneen vuoden päivät tämän vuotista tapahtumaa, joten juhannusperinteestä luopuminen on raastavaa ja turhauttavaa. Joka tapauksessa elämä jatkuu, ja olemmekin enemmän kuin valmiita tarjoamaan jälleen ikimuistoisia juhannuselämyksiä Nummirjärven rannalla viimeistään ensi vuonna. Lähtökohtaisesti pyrimme siirtämään ohjelman jo julkaistun kaltaisena ensi vuodelle. Todennäköistä tosin on, että jotain muutoksia ohjelmaan tulee. Tarvitsemme nyt kuitenkin hetken aikaa tämän selvittelyyn ja palaamme sitten välittömästi uutisten kera, kun se vain on mahdollista", kommentoi Nummirockin promoottori Tero Viertola tukalaa tilannetta. Nummirock 2020 festivaalille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille, eikä lipunhaltijan tarvitse tehdä mitään. Ennakkolippujen myynti jatkuu normaalisti siten, että neljän päivän festarilippua myydään tämän vuoden hinnalla, 135 eurolla (+ käsittelykulu) kesäkuun loppuun saakka. Heinäkuun alusta lähtien neljän päivän ennakkolipun hinta on 145€ (+ käsittelykulu). Neljän päivän PREMIUM -ennakkolippu myydään kesäkuun loppuun saakka 165 eurolla ja heinäkuun alusta lähtien hinta on 175€ (+käsittelykulu). Lippupalautuksista löytyy lisätietoja Nummirockin nettisivuilta osoitteesta www.nummirock.fi Pysykäähän turvassa ja terveinä, ja pidetään toisistamme huolta! Nummijärvellä, 22.4.2020 Nummirock organisaatio #civid19 #vitunkorona #Nummirock2020 #Nummirock2021 #Juhannus #metalfestival #Kauhajoki

Henkilön Nummirock (@nummirock) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ilosaarirock 2020 pe... Tampereen kaupunkife... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova