Tuorein sisältö

Rage Against The Machine/Audioslave-kitaristin soololla Serj Tankian

12.08.2008 klo 17.48 | Luettu: 3211 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rage Against the Machinen ja Audioslaven kitaristina mainetta kerännyt Tom Morello julkaisee sooloalbumin nimeltään The Fabled City - Suomessa albumi on kaupoissa lokakuun 1. päivä. Levyn on tuottanut Brendan O´Brian (Bruce Springsteen, Pearl Jam). Levyllä vierailee System Of a Downin Serj Tankian sekä kantritähti Shooter Jennings.

Yksitoista kappaletta sisältävä albumi on odotettu seuraaja vuonna 2007 julkaistulle akustiselle One Man Revolution –albumille. Tuolloin Morello esiintyi nimellä The Nightwatchman. Nyt Tom Morello julkaisee levyn ensimmäistä kertaa omalla nimellään.

- Yritin saada levylle tallennettua The Nightwatch Man –kiertueen energian ja tunnelman. Tällä levyllä on paljon enemmän tyypillisia rocksooloja ja –riffejä miksattuna tummiin akustisiin soundeihin. Laulan myös nyt paljon paremmin. Olen kokenut paljon musertavia menetyksiä lähipiirissäni viime aikoina. The Fabled City kertoo noista menetyksistä, toivon etsimisestä musiikin kautta ja epäoikeudenmukaisuuden kohtaamisesta, poliittisesti aktiivinen Morello kuvailee albumiaan.









V2.fi | J.A. Kaunisto
< Linnan Juhlat luvass... Saw-Bousmanin mieles... >

Keskustelut (2 viestiä)

Juuel

Rekisteröitynyt 23.08.2007

12.08.2008 klo 20.55

Lempikitaristi, harmi vaan ettei osaa laulaa.
lainaa
Daedalus

Rekisteröitynyt 08.04.2007

12.08.2008 klo 21.05

Ei osaa laulaa? Luonnollisesti se on kitaristina parempi mutta toi on jo aika liiottelua.

http://www.youtube.com/watch?v=vZnuGbCxN0o
http://www.youtube.com/watch?v=dVyNM5mknnc
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova