Tuorein sisältö

Ashley Zukerman on Da Vinci -koodien ja Kadonneiden symbolien ratkoja tv-sarjassa

10.03.2021 klo 15.50 | Luettu: 1482 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Pari vuotta sitten mainittu tv-sarja Langdon on hengissä. Viime vuonna Yhdysvalloissa aloittanut Peacock-suoratoistopalvelu on näyttänyt vihreää valoa ensimmäiselle kaudelle. Päähenkilöksi eli symbolien asiantuntijaksi Robert Langdoniksi on värvätty Ashley Zukerman, joka on tuttu mm. sarjoista Designated Survivor ja Succession. Tom Hanks näytteli Langdonia elokuvissa.

Ensimmäinen kausi perustuu Dan Brownin romaaniin Kadonnut symboli (The Lost Symbol), joka on romaaneista kolmas ja se tarina, joka ei päässyt isolle kankaalle. Tarinat Enkelit & demonit, Da Vinci -koodi ja Inferno ovat todennäköisesti uuden Langdonin tulevaisuutta, sillä sarjaa on aiemmin kuvailtu miehen varhaisiksi seikkailuiksi. Zukerman on 38-vuotias eli vuosikymmentä nuorempi kuin Hanks oli aloittaessaan.

Kadonneessa symbolissa Langdon löytää vanhoja mysteereitä melkeinpä kotikulmilta: Washington, D.C. on täynnä salaisia tunneleita ja kammioita. Moderni salaliitto paljastaa olemassaolonsa, kun Langdonin oppi-isä kidnapataan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Muista Maustetyttöje... Rahalla saa (jälleen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova