Tuorein sisältö

Sunrise Avenue iloitsee Sveitsiläisestä kullasta

24.07.2007 klo 13.41 | Luettu: 1348 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sunrise Avenuen The Way To Wonderland-kiekkoa on myyty Sveitsissä kultalevyn verran. Bändi saavutti myös Saksassa vastaavan meriitin. Albumimenestyksen lisäksi Fairytale Gone Bad-sinkku on yltänyt kultamitalikantaan Saksassa ja Ruotsissa. Kotimaassa debyyttilevyä on myyty platinastatuksen verran.

Keväällä tehty Saksan kiertue oli loppuunmyyty ja yhtyeen keikka Kölnissä 25.3.2007 kuvattiin usean kameran toimesta nauhalle. Keikka julkaistaan dvd:llä 26.9. ja mukana tulee olemaan paljon lavantakaista materiaalia sekä yhtyeen jäsenten haastatteluita. Esimakua kyseisen DVD:n materiaalista on voinut nähdä Diamonds-kappaleen musiikkivideosta, joka on koostettu kyseisen keikan materiaalista.

Kesän aikana Sunrise Avenue on noussut Euroopan suurimpien festivaalien lavoille. Bändi soitti myös Rock Am Ringissa, joka on ollut yhtyeen mielissä kaikkein suurin kesäyllätys. Rock Am Ring keräsi 85 000 ihmistä katsomaan kun Sunrise Avenue yhdessä mm. Kornin, Good Charloten ja Velvet Revolverin kanssa esiintyivät päälavalla festivaalien viimeisenä päivänä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rap-tähti pidätettii... Murhasta tulee totta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova